ATV’nin merakla beklenen yeni dizisi "Kör Nokta", ekranlara gelmek üzere hazırlıklarını tamamladı. Osman Sınav’ın imzasıyla ekrana gelecek olan dizi, Sinegraf yapımcılığında ve Yusuf Ömer Sınav’ın yönetmenliğinde izleyiciyle buluşacak. Dizinin afişinin sosyal medyada geniş bir ilgi gördüğü ve beğenildiği belirtildi.

"Kör Nokta" Konusu Ne?

"Kör Nokta", iki genç kız olan Aslım ve Gece’nin hikayesini merkezine alarak, büyük bir trafik kazasının ardından gelişen olayları konu alacak. Bu trafik kazası sonrasında yaşanan aşk, ihanet ve entrika olayları dizinin temelini oluşturacak. Dizi, suç ile suçlunun birbirine karıştığı bir trafik kazasından sonra verilen adalet savaşını anlatacak. İzleyicilere sürükleyici bir hikaye sunması beklenen dizi, suç ve dram temalarını derinlemesine işlemeyi vaat ediyor.

Dizinin Başrol Kadrosunda Kimler Var?

Dizinin başrollerinde Rabia Soytürk, İsmail Ege Şaşmaz ve Çağla Boz yer alıyor. Oyuncu kadrosunda ayrıca Yalçın Hafızoğlu, İlayda Çevik, Kürşat Alnıaçık, Ruhi Sarı, Mehtap Bayri, Hilmi Özçelik, Cansu Fırıncı, Görkem Kasal, Öyküsu Özyürek, Aylin Kabasakal, Şendoğan Öksüz, Cihangir Köse, Erhan Çirçioğlu, İrem Bakırtaş ve Göktan Oktay Göztepe gibi başarılı isimler de bulunuyor. Geniş ve yetenekli oyuncu kadrosuyla dikkat çeken "Kör Nokta", güçlü bir yapım olacağı izlenimini veriyor.

R55 Nye0 Cover

MASTERCHEF TÜRKİYE 2024'te  DOKUNULMAZLIĞI KİM ALDI? MasterChef Türkiye eleme adayları kimler oldu? MasterChef kim kazandı? 18 Eylül Çarşamba MasterChef bireysel dokunulmazlık oyununu kim kazandı? MASTERCHEF TÜRKİYE 2024'te DOKUNULMAZLIĞI KİM ALDI? MasterChef Türkiye eleme adayları kimler oldu? MasterChef kim kazandı? 18 Eylül Çarşamba MasterChef bireysel dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Afiş Sosyal Medyada Beğenildi

Dizinin afişi, sosyal medyada büyük beğeni topladı. Hayranlar, afişi olumlu yorumlarla değerlendirdi ve dizinin yayın tarihini sabırsızlıkla beklediklerini belirtti. "Kör Nokta", hem konusuyla hem de oyuncu kadrosuyla şimdiden izleyicilerin ilgisini çekmeyi başarmış durumda.

Editör: Mehmet Çetil