Posta ve Telgraf Teşkilatı (PTT), personel alımına ilişkin gelişmeleri resmi internet sitesi üzerinden duyurmaya devam ediyor. PTT bünyesinde çalışmak isteyen adaylar, 2024 yılı personel alımı şartları ve başvuru tarihlerini merakla bekliyor. Önceki yıllarda avukat, mühendis, gişe ve büro personeli, postacı, güvenlik görevlisi, temizlik görevlisi gibi çeşitli kadrolara istihdam sağlanmıştı.

3691094 7C95071B06A19726A659D301Fd0D5A1E 640X640

PTT Bu Yıl Personel Alımı Yapacak mı?

PTT personel alımına ilişkin resmi bir açıklama bulunmamaktadır. Personel alımına dair duyuru yapıldığında ve tarihlerin belli olması durumunda detaylar resmi internet sitesi üzerinden ve ilgili haber kaynaklarından öğrenilebilecektir.

3691094 30C2E9De8F38E0Dafb4E6007E4Bf3Ddd 640X640

PTT KPSS'siz Personel Alımı Yapacak mı?

PTT, kendi ve iştiraklerinin resmi internet sitesi üzerinden yaptığı duyurular ile personel alımı gerçekleştirmektedir. Ancak, şu an itibariyle 10 bin personel alımı sürecine dair herhangi bir bilgi veya duyuru bulunmamaktadır.

Narin Güran Cinayetinde Yeni Gözaltılar: İsa Kaya ve Şeyma Kaya Neden Gözaltına Alındı? Cinayet Soruşturmasında Sahte İhbarların Rolü Ne? Narin Güran Cinayetinde Yeni Gözaltılar: İsa Kaya ve Şeyma Kaya Neden Gözaltına Alındı? Cinayet Soruşturmasında Sahte İhbarların Rolü Ne?

PTT Başvurusu Nasıl ve Nereden Yapılır?

PTT iş başvurusunda bulunmak isteyen adaylar, gerekli şartları taşıdıkları takdirde kurumların uygulayacağı sınav veya mülakatlara katılabilirler. Başarılı olan adaylar, belirlenen kadrolarda işe alınacaktır. Başvuru sürecine ilişkin detaylar PTT'nin resmi web sitesi ve ilgili diğer platformlardan takip edilebilecektir.

Adayların ilk olarak PTT resmi web sitesinden başvuru alanlarını tercih etmeleri gerekmektedir. Başvuru sırasında adaylar, seçecekleri alana göre tek bir seçim yapacak ve kazandıkları puanlara göre değerlendirilecektir. Sınava katılmak isteyen adaylar, sınav için gerekli olan ücreti Ziraat Bankası veya PTT web sitesi üzerinden yatırabileceklerdir.

PTT personel alımı ile ilgili gelişmeler, kurumun resmi internet sitesi üzerinden takip edilerek adaylara duyurulacaktır. Başvuru şartları ve tarihlerine ilişkin resmi açıklamalar yapıldığında, detaylar kamuoyu ile paylaşılacaktır.

Editör: Mehmet Çetil