Piyade Uzman Çavuş Enes Timur Kimdir? Enes Timur Nerelidir ve Kaç Yaşındaydı?

Bayburt’un Aydıntepe ilçesine bağlı Çiğdemlik köyünden olan Piyade Uzman Çavuş Enes Timur, Edirne'de görev yapan genç bir askerdir. 25 yaşındaki Timur, görev yaptığı süre boyunca disiplini ve çalışkanlığıyla tanınan bir askeri personel olarak bilinmekteydi. Bayburtlu olan Enes Timur, genç yaşta vefat etmesiyle hem ailesini hem de görev yaptığı birliği derin üzüntüye boğdu.

Enes Timur Neden Öldü? Hastalığı Neydi?

Piyade Uzman Çavuş Enes Timur, 3 Eylül 2024 tarihinde, Edirne'deki evinde geçirdiği ani bir kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Sabah saatlerinde evinde dinlenirken aniden fenalaşan Timur, yakınları tarafından derhal hastaneye kaldırıldı. Ancak doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Kalp krizi, genç askerin yaşamını sona erdiren hastalık olarak kayıtlara geçti.

Şehit polis memuru Olgun Sandalcı kimdir, nereli ve kaç yaşındaydı? Olgun Sandalcı nasıl şehit oldu? Şehit polis memuru Olgun Sandalcı kimdir, nereli ve kaç yaşındaydı? Olgun Sandalcı nasıl şehit oldu?

Enes Timur’un Cenaze Töreni Ne Zaman ve Nerede Yapılacak?

Enes Timur’un vefat haberi, görev yaptığı Edirne’deki askeri birliğinde büyük bir üzüntüye yol açtı. Ailesi ve sevdikleri tarafından derin bir kederle karşılanan bu acı kayıp, memleketi Bayburt'ta da büyük bir üzüntüyle karşılandı. Piyade Uzman Çavuş Enes Timur’un cenazesi, 4 Eylül 2024 Çarşamba günü Bayburt’un Aydıntepe ilçesine bağlı Çiğdemlik köyünde düzenlenecek törenle toprağa verilecek. Cenaze namazı, öğle namazının ardından köy camisinde kılınacak. Timur’un naaşı, köy mezarlığında ebedi istirahatgahına defnedilecek.

Editör: Murat Serdar Yıldız