Pegasus Hava Yolları, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan İskoçya'nın başkenti Edinburgh'a düzenleyeceği seferlerle rotasına yeni bir hedef ekliyor. İskoçya'daki ilk uçuş noktası olan Edinburgh'a yönelik seferler 27 Haziran'da başlayacak.

EDİNBURGH UÇUŞLARI VE BİLET FİYATLARI

İstanbul-Edinburgh seferleri haftanın iki günü düzenlenecek. Seferlerin ilki 27 Haziran'da gerçekleştirilecek. Yeni hattın biletleri, açılışa özel olarak 10-16 Mayıs tarihleri arasında 2 bin 500 koltukla sınırlı olmak kaydıyla, vergiler hariç 1 Euro kampanya fiyatıyla satışa sunulacak. Kampanya sonrası ise biletler 49,99 Euro'dan başlayan fiyatlarla satılacak.

UÇUŞ DETAYLARI

Pegasus'un Edinburgh'a düzenleyeceği uçuşlar, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Edinburgh Havalimanı'na Perşembe ve Pazar günleri saat 11:40'ta; Edinburgh Havalimanı'ndan İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na ise yine aynı günler saat 15:30'da gerçekleştirilecek.

PEGASUS HAVA YOLLARI TİCARET GENEL MÜDÜR YARDIMCISI ONUR DEDEKÖYLÜ'NÜN AÇIKLAMALARI

Pegasus Hava Yolları Ticaret Genel Müdür Yardımcısı Onur Dedeköylü, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Pegasus Hava Yolları olarak, yeni açtığımız uluslararası hatlarla Türkiye’nin turizm potansiyeline katkıda bulunmaya devam ediyoruz. Yaz sezonunun başlamasıyla birlikte, İstanbul ve Edinburgh’u birbirine bağlamaktan mutluluk duyuyor, bu deneyimi en avantajlı fiyatlarla misafirlerimize sunmanın gururunu yaşıyoruz" dedi.

Kurban Bayramı (2024) 1. Günü hangi güne, haftaya denk gelir? Kurban Bayramı (2024) 1. Günü hangi güne, haftaya denk gelir?

Pegasus Hava Yolları'nın İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan başlattığı Edinburgh seferleri, Türkiye'nin turizm potansiyeline katkı sağlaması ve seyahat olanaklarını genişletmesi açısından önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.