Panathinaikos'ta Fatih Terim'in yerine kim getirildi?

Yunan futbolunun köklü kulüplerinden Panathinaikos, teknik direktörlük koltuğunda yaşanan değişimi resmi olarak duyurdu. Yeşil-beyazlılarda Fatih Terim'den boşalan teknik direktörlük görevine Uruguaylı çalıştırıcı Diego Alonso getirildi.

Terim'den Ayrılış Nedeni Ne?

2023-2024 sezonuna Sırp teknik adam Ivan Jovanovic ile başlayan Panathinaikos, Aralık ayında takımın başına Fatih Terim'i getirmişti. Sezonu 4. sırada 56 puan ile tamamlayan Terim, 26 resmi maçta 14 galibiyet, 6 beraberlik ve 6 mağlubiyet elde etti. Yunanistan Ligi'nde şampiyonluk play-off'unun tamamlanmasına 1 maç kala takımdan ayrılan ve kupa finali maçına da çıkmayan 70 yaşındaki teknik adam ile yollarını ayıran Panathinaikos, yeni bir isimle yola çıkmaya karar verdi.

Diego Alonso Kimdir?

Daha önce Sevilla, Uruguay Milli Takımı ve Inter Miami gibi takımları çalıştırmış olan 49 yaşındaki Uruguaylı teknik adam Diego Alonso ile 2 yıllık sözleşme imzalandı.

Alonso'nun Hedefleri Neler?

Başarılı bir teknik direktör geçmişine sahip olan Alonso, Panathinaikos'u yeniden şampiyonluğa taşımayı hedefliyor.

Trabzonspor-Beşiktaş  maçı (15 Eylül 2024) Taraftarium, İdman Tv, Taraftarium24, Justin, beIN Sports Tod TV, Bein Sports 2, S Sport Plus  beIN Sports 1 Trabzonspor-Beşiktaş maçı (15 Eylül 2024) Taraftarium, İdman Tv, Taraftarium24, Justin, beIN Sports Tod TV, Bein Sports 2, S Sport Plus beIN Sports 1

Panathinaikos'ta Yeni Dönemin Başarısı Ne Kadar?

Diego Alonso'nun Panathinaikos'ta ne kadar başarılı olacağı ise zaman gösterecek. Tecrübeli teknik adamın, Yunan futbolunu ve Panathinaikos'u ne kadar iyi tanıdığı ve bu bilgiyi sahaya yansıtıp yansıtamayacağı da merak konusu.

Editör: Murat Serdar Yıldız