Pakistanlı Dr. İşan Hüseyni, tıp dünyasında uluslararası alanda tanınan ve birçok ödül kazanmış bir doktordur. Sağlık alanındaki üstün başarıları ve tedavi ettiği hastalarla adından sıkça söz ettiren Hüseyni, hem mesleki hem de insani katkılarıyla dikkat çekmektedir.

Adalet Bakanlığı 400 İcra Müdürü ve Müdür Yardımcısı Alımı İçin Başvurular Ne Zaman Başlayacak? Başvuru Şartları ve Kimler Başvurabilir? Adalet Bakanlığı 400 İcra Müdürü ve Müdür Yardımcısı Alımı İçin Başvurular Ne Zaman Başlayacak? Başvuru Şartları ve Kimler Başvurabilir?

Hayatının En İlginç Yolculuğu Nedir?

Dr. İşan Hüseyni, bir uluslararası konferansta ödül almak üzere Pakistan'dan hareket ettiğinde, yolculuğu beklenmedik olaylarla dolu bir maceraya dönüştü. Uçağına yıldırım çarpması sonucu acil iniş yapmak zorunda kalan Hüseyni, bu olayın ardından otomobille yoluna devam etmek zorunda kaldı. Ancak, şiddetli bir fırtına nedeniyle yolunu kaybetti ve zor durumda kaldı.

Tesadüf mü, Kader mi?

Fırtına nedeniyle bir evin kapısını çalarak yardım isteyen Dr. Hüseyni, yaşlı bir kadın tarafından karşılandı. Kadın, Hüseyni'yi içeri alarak çay ikram etti ve gözyaşları içinde dua ediyordu. Dr. Hüseyni, kadının bir beşiği salladığını ve beşiğin içindeki bebeğin hareketsiz olduğunu fark etti. Kadına, bebeğin kim olduğunu ve neden dua ettiğini sorduğunda, yaşlı kadın, "Öksüz ve yetim torunum. Amansız bir hastalığı var ve bölgedeki hiçbir doktor çaresini bulamadı. Çaresinin İşan Hüseyni adında bir doktorda olduğunu söylediler. Ama çok uzakta. O doktoru bularak evladımın şifa bulması için dua ediyorum," dedi.

Mucizevi Karşılaşma Nasıl Gerçekleşti?

İşan Hüseyni, yaşlı kadının söyledikleri karşısında büyük bir şaşkınlık yaşadı. Gözyaşlarını tutamayan Hüseyni, kadına kendisinin İşan Hüseyni olduğunu açıkladı. Bu tesadüfi ve mucizevi karşılaşma, Hüseyni'nin kadının torununu muayene etmesi ve tedavi sürecine başlamasıyla devam etti.
 

Editör: Havva Andırır