ON NUMARA SONUÇLARI SON DAKİKA: 16 Eylül 2024 On Numara çekilişinde büyük ikramiye kazandıran numaralar hangileri? ON NUMARA SONUÇLARI SON DAKİKA: 16 Eylül 2024 On Numara çekilişinde büyük ikramiye kazandıran numaralar hangileri?

Touchapp, kullanıcıların sosyal medya deneyimlerini olumlu yönde değiştirmeyi amaçlayan yenilikçi bir platformdur. Bu sosyal medya uygulamasının arkasındaki isim ise İslam Faisal'dır. Faisal, mevcut sosyal medya platformlarının olumsuz etkilerini gidermek amacıyla Touchapp’i geliştirmiştir. Lansmanından yalnızca üç ay sonra 50 binden fazla indirilen ve 30 bine yakın aktif kullanıcıya ulaşan Touchapp, değer odaklı içeriklerle dikkat çekmektedir.

İslam Faisal Kimdir?

İslam Faisal, Touchapp’in kurucusu ve platformun tasarımcısıdır. Faisal, mevcut sosyal medya ortamının genellikle gerçek olmayan hayatları teşvik ettiğini ve zararlı içeriklerin yaygınlaştığını savunmuştur. Bu sorunlara karşı bir çözüm olarak, kullanıcılara karşılıklı fayda sağlayan ve değer odaklı içerikler üretme fırsatı sunan Touchapp'i hayata geçirmiştir.

Touchapp’in Kuruluş ve İlk Başarıları Nelerdir?

Touchapp, Aralık 2021’de duyurulmuş olup, kısa sürede büyük bir başarı elde etmiştir. Faisal, "Kullanıcılara sosyal iletişimin karşılıklı fayda esasına dayandığını anlatmak, kurulduğumuz günden bu yana yaşadığımız en büyük zorluktu. Ancak, 6 ayda kaydettiğimiz geliştirme ve iyileştirmeler, kullanıcı sayısına ve platformdaki etkileşimlere olumlu yansıdı" şeklinde açıklamada bulunmuştur. İlk üç ayda %97’si Türkiye’den olmak üzere 50 binden fazla kullanıcıya ulaşan platform, başarılı bir başlangıç yapmıştır.

Aktif Kullanıcılar ve İçerik Yönetimi Nasıl İşliyor?

Touchapp, geçtiğimiz ay itibarıyla 28 binden fazla aktif kullanıcıyı ağırlamaktadır. Kullanıcılar, benzer ilgi alanlarına sahip diğer kişilerle faydalı iletişim kurarak topluluk için değerli içerikler üretmektedir. Platform, kullanıcıların zihinsel ve fiziksel sağlığını olumsuz etkilemeyen bir deneyim sunmayı hedeflemektedir. Ayrıca, 2.500’den fazla içeriği topluluk kurallarına uymadığı gerekçesiyle kaldırarak akıllı içerik yönetim sistemi ile dikkat çekmektedir.

Gelecek Planları ve İş Modeli Nedir?

Touchapp, akıllı reklam yönetimi sistemi sayesinde işletmelere hedef kitleleriyle etkili bir etkileşim fırsatı sunmaktadır. İslam Faisal, "Türkiye’de başladığımız yolculuğumuzu çok yakında Avrupa, Ortadoğu ve Kuzey Amerika’ya taşımak istiyoruz" diyerek platformun gelecekteki küresel hedeflerine dair bilgiler vermiştir. Touchapp, değer odaklı içerik üretimini teşvik eden ve kullanıcılarının yaratıcı potansiyellerini ortaya çıkarmalarına olanak tanıyan bir sosyal medya platformu olarak öne çıkmaktadır.


 

Editör: Havva Andırır