Osmaniye kökenli tıp öğrencisi Özge Ceren'in, İzmir'de sağanak yağış sonrası elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetmesi büyük bir üzüntüye sebep oldu.

87546554960414-1

23 yaşındaki bu genç kadın, tıp fakültesi son sınıf öğrencisiydi ve arkadaşıyla birlikte yürürken beklenmedik bir kaza sonucu yaşamını yitirdi. Özge Ceren, TOBB Fen Lisesi Kimya öğretmeni Ahmet Ceren'in kızı olarak biliniyordu.

9 K1V13 J B7 U Sz6F3Bt O04 A

Özge Ceren'in vefat haberi, ailesi, yakınları ve tüm sevenlerini derinden sarstı. Ailesi, cenazeyi almak üzere İzmir'e gitti ve cenaze namazı yarın ikindi sonrası kılınacak. Özge Ceren'in naaşı, memleketi Toprakkale ilçesinde toprağa verilecek.

Thumbs B2 Ea086Fb75C2E923Af78Dfb

Bu trajik olay, genç yaşta hayatını kaybeden bir tıp öğrencisinin gelecek hayallerini yarıda bırakmasıyla Türkiye genelinde büyük bir üzüntü ve şok yarattı. Özge Ceren'in anısına birçok kişi tarafından sosyal medyada başsağlığı mesajları paylaşılırken, ailesine ve sevenlerine sabır dileyen mesajlar da iletiliyor.

Diyarbakır'da 12 Gündür Kayıp Olan Narin Güran’ı Arama Çalışmalarında Komandolar Hangi Delillere Ulaştı? Diyarbakır'da 12 Gündür Kayıp Olan Narin Güran’ı Arama Çalışmalarında Komandolar Hangi Delillere Ulaştı?

Buh It C O Duuj T Gdl.jpglarge


 

Editör: Ali Çakar