Özel güvenlik görevlisi adayları tarafından merakla beklenen 109. dönem Özel Güvenlik Görevlisi (ÖGG) sınav sonuçları nihayet açıklandı. 19 Temmuz tarihinde duyurulan sonuçlar, adayların sınav performanslarını öğrenmeleri ve sonraki adımlarını planlamaları için önemli bir adım oldu.

Sonuçlar Nereden ve Nasıl Sorgulanacak?

ÖGG sınav sonuçları, adaylar tarafından www.egm.gov.tr/ozelguvenlik adresinden sorgulanabilecek. Bu adres üzerinden TC kimlik numaralarıyla sonuçları öğrenmek mümkün olacak. Adaylar, sınav sonuçlarına erişmek için belirtilen web adresini ziyaret edebilir ve sorgulama işlemlerini gerçekleştirebilirler.

Kamu ve Özel Sektörde Esnek Çalışma Modeli Ne Zaman Uygulanacak? OVP’de Yer Alan Tarih ve Detaylar Neler? Kamu ve Özel Sektörde Esnek Çalışma Modeli Ne Zaman Uygulanacak? OVP’de Yer Alan Tarih ve Detaylar Neler?

110. Dönem ÖGG Sınavı Ne Zaman?

dönem ÖGG sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından gözler şimdi 110. dönem sınav tarihine çevrildi. 110. dönem ÖGG sınavları, 25 Ağustos tarihinde yapılacak. Bu sınav, yeni güvenlik görevlisi adaylarının başvuruları ve sürecin ilerlemesi için önemli bir adımı temsil ediyor.
Özel güvenlik görevlisi olmak isteyen adaylar için sınavlar, güvenlik sektöründe kariyer yapma yolunda önemli bir adımı ifade eder. Sınav sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte başarılı olan adaylar, belirlenen süreçleri takip ederek mesleki kariyerlerine başlama fırsatı bulacaklar.

Editör: Havva Andırır