2024 İnci Taneleri Yeni Sezon İlk Bölümü Bu Hafta Yayınlanacak mı? Kanal D'nin 12 Eylül Perşembe Yayın Akışında Hangi Saatte Yer Alıyor? 2024 İnci Taneleri Yeni Sezon İlk Bölümü Bu Hafta Yayınlanacak mı? Kanal D'nin 12 Eylül Perşembe Yayın Akışında Hangi Saatte Yer Alıyor?

Samar Dadgar, ünlü sanatçı Özcan Deniz'in eşi olarak tanınan İranlı bir moda tasarımcısıdır. 28 yaşında olan Dadgar, özellikle 2020 yazında Özcan Deniz ile başlayan ilişkisiyle dikkat çekmiştir. Moda dünyasında kazandığı başarılar ve Özcan Deniz ile olan ilişkisi, magazin dünyasında geniş bir ilgi görmüştür.

Samar Dadgar Nereli?

Samar Dadgar, İran kökenli bir isimdir. Eğitimini ve kariyerini İran’da tamamlayan Dadgar, moda tasarımındaki yeteneğiyle uluslararası alanda tanınmaktadır. İran'ın kültürel zenginliklerini tasarımlarına yansıttığı bilinen Dadgar, şıklığı ve zarafetiyle dikkat çekmektedir.

Özcan Deniz ile İlişkisi

Özcan Deniz'in önceki eşi Feyza Aktan ile boşanmasının ardından, Samar Dadgar ile ilişkisi 2020 yazında başlamıştır. Özcan Deniz'in eski eşinden Haziran 2019'da boşanmasının ardından, Dadgar ile olan ilişkisinin başlamış olduğu iddia edilmiştir. Bu ilişki, kısa sürede magazin dünyasının ilgi odağı haline gelmiştir. Özcan Deniz ve Samar Dadgar, 2023 Ocak ayında hayatlarını birleştirerek evlenmişlerdir.

60B32B204E3Fe1032434Ea96

Özcan Deniz’in Açıklamaları

Özcan Deniz, Samar Dadgar ile olan ilişkisini duyururken, ona olan aşkını şu sözlerle ifade etmiştir: “Tam 'kaybettim' dendiği zaman bulunansın. Vicdansın, Baharsın, Denizsin, Kumsalsın... Küçük kalbinle koca dünyaya kafa tutansın... İyi ki de 'inatsın', sabırsın. Onca 'yok'luğa sahiplerin arasında nadide bir 'VAR'SIN.”

Editör: Havva Andırır