Ozan Kabak Kimdir Kaç Yaşında ve Nereli?

Türk futbolunun genç yeteneklerinden biri olan Ozan Muhammed Kabak, 25 Mart 2000 tarihinde dünyaya gözlerini açtı. Stoper pozisyonunda oynayan Kabak, kariyerine 2011 yılında Galatasaray Gençlik Akademisi'nde adım attı. Genç yaşına rağmen gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Kabak, 2017 yılında Galatasaray ile 3 yıllık profesyonel sözleşme imzaladı.

Türkiye - İzlanda maçı şifresiz! Türkiye - İzlanda maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? UEFA Uluslar Ligi 2. maç Türkiye - İzlanda maçı şifresiz! Türkiye - İzlanda maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? UEFA Uluslar Ligi 2. maç

Ozan Kabak11111222

Ozan Kabak Hangi Takımda Forma Giyiyor?

Profesyonel kariyerinde ilk maçına 12 Mayıs 2018 tarihinde çıkan Ozan Kabak, Süper Lig'de Yeni Malatyaspor karşısında forma giydi. Galatasaray altyapısından yetişen Kabak, daha sonra Bundesliga ekiplerinden Hoffenheim'a transfer oldu. Hoffenheim forması altında gösterdiği performansla uluslararası arenada da adından söz ettiren genç oyuncu, Türk futbolseverlerin dikkatini çekmeyi başardı.

Ozan Kabak 2

Ozan Kabak Liverpool Macerası ve Gelecek Planları

Ozan Kabak'ın kariyerinde önemli bir dönemeç, 2021 yılında Liverpool'a kiralık transferi oldu. Bu anlaşma, £1 milyon değerinde bir kira bedeliyle gerçekleşti ve Şampiyonlar Ligi'ndeki performansına bağlı olarak bonuslar da içeriyordu. Ayrıca, Liverpool'un satın alma opsiyonunu da içeren bu anlaşma, genç oyuncunun kariyerindeki bir sonraki adımını belirlemekte etkili olacak gibi görünüyor.

Editör: Murat Serdar Yıldız