Milli futbolcumuz Ozan Kabak'ın EURO 2024 kadrosundan çıkarılması futbol camiasında büyük yankı uyandırdı. A Milli Futbol Takımımızın İtalya ile oynadığı maçta sakatlanan Kabak'ın sağ diz ön çapraz bağlarında yırtık tespit edildiği açıklandı. Peki, Ozan Kabak kadrodan çıkarıldı mı? Sakatlık nedeniyle neden kadrodan çıkarıldı?

Ozan Kabak Kadrodan Cikarildi Mi Ozan Kabak 17400903 293 Amp

Ozan Kabak EURO 2024 Kadrosunda Neden Yok?

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından yapılan açıklamada, Ozan Kabak'ın İtalya ile oynanan özel maçta sakatlandığı ve hastaneye kaldırıldığı belirtildi. Yapılan muayene ve tetkikler sonucunda Kabak'ın sağ diz ön çapraz bağlarında yırtık tespit edildiği ifade edildi. Bu talihsiz sakatlık nedeniyle 24 yaşındaki genç futbolcunun EURO 2024 geniş kadrosundan çıkarıldığı bildirildi.

Ozan Kabak Kadrodan Cikarildi Mi Ozan Kabak 17400903 62 M

Ozan Kabak'ın Sakatlık Durumu

Ozan Kabak'ın sakatlık geçirmesi ve kadrodan çıkarılması, Türk futbolseverleri derinden üzdü. Sağlık durumuyla ilgili yapılan açıklamalarda, Kabak'ın sağ diz ön çapraz bağlarında yaşadığı yırtık nedeniyle EURO 2024'te yer alamayacağı belirtildi. Sakatlığın ciddiyeti göz önüne alınarak alınan bu karar, futbolseverlerin büyük bir endişeyle karşıladığı bir gelişme oldu.

Ozan Kabak Kadrodan Cikarildi Mi Ozan Kabak 17400903 1074 M

Endrick Felipe Moreira De Sousa kimdir? Endrick kaç yaşında ve nereli? Endrick hangi takımlarda oynadı? Endrick Felipe Moreira De Sousa kimdir? Endrick kaç yaşında ve nereli? Endrick hangi takımlarda oynadı?

TFF'nin açıklamasında, Ozan Kabak'a geçmiş olsun dileklerinin iletilmesi ve en kısa sürede sağlıklı bir şekilde sahalara dönmesi temennisinde bulunuldu. Futbol camiası, Kabak'ın sakatlığıyla ilgili yakından bilgi almak ve genç futbolcunun sağlığı hakkında güncel gelişmeleri takip etmek için sabırsızlanıyor.

Editör: Murat Serdar Yıldız