Bensu Soral, 2 Şubat 1991 tarihinde Bursa'da doğmuştur. Kova burcu olan Soral, Bursa İnegöl Turgutalp Anadolu Lisesi'nden mezuniyetinin ardından Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nde Grafik bölümünde eğitim almıştır. Genç yaşta modellik yapmış ve sonrasında oyunculuk kariyerine yönelmiştir. İlk oyunculuk deneyimini 2011 yılında "Yol Ayrımı" dizisinde Ayşe karakteri ile elde etmiştir. Oyunculuğunun yanı sıra Murat Dalkılıç’ın "Kader" adlı şarkısının klibinde de yer almıştır. Şu anda, "İçerde" dizisinde mafya babasının manevi kızı Melek rolünü canlandırmaktadır.

Bensu Soral’ın Oynadığı Diziler Neler?

  • Yol Ayrımı (2012): Ayşe
  • Vicdan (2013): Müge
  • Boynu Bükükler (2014): Miray
  • Tatlı Küçük Yalancılar (2015): Aslı

Bensu Soral’ın Eşi Hakan Baş Kimdir?

Hakan Baş, 1983 yılında İstanbul'da doğmuştur. Üsküdar Amerikan Lisesi'nden mezun olduktan sonra Cornell Üniversitesi'nde Ekonomi eğitimi almış, ardından New York'ta Bank of America'da iki yıl, İstanbul'da Raymond James'te bir yıl yatırım bankacılığı yapmıştır. Yale Üniversitesi'nde MBA yüksek lisansını tamamladıktan sonra Türkiye'ye dönmüş ve Garanti Bankası Stratejik Planlama departmanında Başkan Yardımcılığı yapmıştır.

Hakan Baş, eğitim sürecinde iş planlama ve girişim sermayesi alanında üstün başarılar elde etmiş ve girişimcilik hedefi doğrultusunda 2010 yılında Sidar Şahin ile birlikte Peak Games adlı sosyal oyun şirketini kurmuştur. Peak Games, şu an dünyanın en büyük sosyal oyun şirketlerinden biri olarak kabul edilmektedir.

MasterChef 2024'te Bu Haftanın 7. Eleme Adayı Kim Oldu? Eleme Potasına Giren Son Yarışmacı Hangi Takımdan? MasterChef 2024'te Bu Haftanın 7. Eleme Adayı Kim Oldu? Eleme Potasına Giren Son Yarışmacı Hangi Takımdan?

E 1010202164704Fbc

Bensu Soral ve Hakan Baş'ın Magazin Gündemindeki Yeri

Bensu Soral ve Hakan Baş, son dönemde ayrılacakları yönündeki iddialarla magazin gündeminde yer aldı. Çift, iddialara yanıt vererek ayrılma gibi bir durumun söz konusu olmadığını belirtmiştir. Bensu Soral ve Hakan Baş'ın hayatları ve kariyerleri, birçok kişi tarafından merakla takip edilmektedir.

Editör: Zeliha YAKUT