2024 yılı KPSS Din Hizmetleri Alan Bilgisi Testi (DHBT) için başvuru tarihleri belirlendi. Adaylar, KPSS DHBT başvurularını 9 Ağustos 2024 tarihinde yapabilecek ve başvuru süreci 15 Ağustos 2024 tarihinde sona erecektir. Başvurular, ÖSYM'nin resmi internet sitesi üzerinden online olarak alınacaktır.

2024 Üniversite Oryantasyon Eğitimi Nedir, Ne Zaman Yapılır ve Yeni Öğrenciler İçin Hangi Bilgiler Verilir? Oryantasyon Haftası Hakkında Merak Edilen Tüm Detaylar 2024 Üniversite Oryantasyon Eğitimi Nedir, Ne Zaman Yapılır ve Yeni Öğrenciler İçin Hangi Bilgiler Verilir? Oryantasyon Haftası Hakkında Merak Edilen Tüm Detaylar

KPSS DHBT Başvuru Ücreti Ne Kadar?

KPSS DHBT başvuru ücreti ile ilgili bilgiler, ÖSYM tarafından yayımlandığında güncel olarak haberimizde yer alacaktır. Ücretin açıklanmasıyla birlikte, adayların başvuru sürecini tamamlaması için gerekli ödemeyi yapmaları gerekecektir.

KPSS DHBT Sınav Tarihi Ne Zaman?

KPSS Din Hizmetleri Alan Bilgisi Testi (DHBT) sınavı 22 Eylül 2024 tarihinde gerçekleştirilecektir. Sınav, belirtilen tarihte ül genelindeki çeşitli sınav merkezlerinde yapılacaktır.

KPSS DHBT Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

KPSS DHBT sınav sonuçları, 16 Ekim 2024 tarihinde açıklanacaktır. Adaylar, sonuçları ÖSYM'nin resmi internet sitesinden öğrenebileceklerdir. Sonuçlar, sınav performanslarını değerlendirmek ve yerleştirme işlemleri için gerekli bilgileri edinmek adına önemlidir.

Editör: Havva Andırır