Osmaniye'de Büyük Narkotik Operasyonu 57 Kilo Esrar Ele Geçirildi Osmaniye'de Büyük Narkotik Operasyonu 57 Kilo Esrar Ele Geçirildi

Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Osmaniye Şube Başkanı Durmuş Öksüz ve Dernek Üyelerimiz, Şehidimiz Jandarma Er Hasan Kubat'ı Şehadetinin 29. Sene-i Devriyesinde Kabri Başında Dualarla Karanfil Bırakarak Yad Ettik

Osmaniye'de şehit aileleri ve gaziler, birlik ve beraberlik içinde şehitlerimizi anmaya devam ediyor. Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Osmaniye Şube Başkanı Durmuş Öksüz ve dernek Üyelerimiz, şehadetinin 29. sene-i devriyesinde Jandarma Er Hasan Kubat'ı kabri başında dualarla ve karanfillerle anıldı.

Untitled (4)-6

Dualar ile Anma Töreni

Şehit Jandarma Er Hasan Kubat'ın kabri başında düzenlenen anma törenine, Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Osmaniye Şubesi'nin yanı sıra şehidimizin ailesi, yakınları ve Osmaniye halkı katıldı. Törende, şehidimizin kabri başında dualar edildi, Kur'an-ı Kerim okundu ve karanfiller tutuldu. Bu anlamlı günde, şehitlerimize olan minnet ve vefa sınırları bir kez daha gösterildi.

Untitled (1)-8

Şehidimizin Babası Mustafa Kubat'ın Mezarı Ziyaret Edildi

Anma töreninin ardından Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Osmaniye Şube Başkanı Durmuş Öksüz ve dernek üyelerimiz, şehidimizin babası Mustafa Kubat'ın kabrini de ziyaret etti. Ziyaret sırasında Mustafa Kubat'ın mezarının başında dualar edildi ve karanfiller kaldı. Şehidimizin babasına olan saygı ve minnet duygularımızı ifade ettik. 

Untitled (5)-5

Şehitlerimize Minnet ve Vefa

Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Osmaniye Şubesi olarak, vatanımız için canlarını feda eden şehitlerimizi unutmuyoruz.

Şehit Jandarma Er Hasan Kubat'ın Şehadetinin Anlamı

Untitled-12

Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği'nin Çalışmaları

Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Osmaniye Şubesi olarak şehitlerimizin hatıralarını yaşatmak, ailelerine ve gazilerimize destek olmak amacıyla çeşitli etkinlikler ve projeler düzenliyoruz. Dernek olarak şehit ailelerimizin ve gazilerimizin yanında olmaya, onların sorunlarına çözüm bulmaya devam ediyoruz.

Bu iyiliklerle, tüm şehitlerimizin rahmetiyle ve minnetle anıyor, gazilerimize sağlıklı ve huzurlu bir ömür sistemiyle. Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Osmaniye Şubesi olarak, vatanımıza ve milletimize olan bağlılığımızı her zaman sürdürmeye kararlıyız.

Untitled (1)-9

Unutmayacağız, unutturmayacağız

Şehit Jandarma Er Hasan Kubat ve tüm şehitlerimiz, milletimizin gönlünde kaldığı sürece kalana kadar. gösterdiği fedakarlık ve kahramanlık, günümüzde her zaman ilham kaynağı olacak. Şehitlerimizin hatırasına sahip olmak ve onların emanetine layık olmak için gayret ediyoruz.

Editör: Ali Çakar