Osmaniye'de Türkmen Beldesi Belediye Başkanı Veli Fidan ve 8 kişinin yaralandığı kavga

Osmaniye'nin Toprakkale ilçesine bağlı Türkmen (Tüysüz) beldesinde, Belediye Başkanı Veli Fidan’ın da aralarında bulunduğu 8 kişinin yaralandığı bir kavga meydana geldi. Olay, dün gece saatlerinde aralarında husumet olduğu iddia edilen iki grup arasında yaşandı. Tartışma kısa sürede taşlı sopalı kavgaya dönüştü ve olay yerine çok sayıda sağlık ve jandarma ekibi sevk edildi.

Osmaniye'nin Kadirli İlçesinde Çıkan Yangında 76Yaşındaki Melek Kara Hayatını Kaybetti Yangının Nedeni Araştırılıyor Osmaniye'nin Kadirli İlçesinde Çıkan Yangında 76Yaşındaki Melek Kara Hayatını Kaybetti Yangının Nedeni Araştırılıyor

A W253850 01

Kavgada, Belediye Başkanı Veli Fidan dahil 8 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı.

Yaralılar, ambulanslarla Osmaniye Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralananların yakınlarının hastane önünde taşkınlık çıkarması üzerine, hastaneye çok sayıda jandarma ve polis çevik kuvvet ekibi yönlendirildi. Belediye Başkanı Veli Fidan’ın ayağının kırıldığı ve ameliyat edileceği öğrenildi.

66A190Ec8C1D7F4A1B08Fc73

İddialara göre, kavganın sebebi son yerel seçimlerden bu yana süre gelen tartışmalardı.

Olayla ilgili olarak kavgaya karışan 2 şüpheli gözaltına alındı ve soruşturma devam ediyor.

20240725Aw254350

Osmaniye'nin Türkmen beldesinde yaşanan bu üzücü olay

Toplumsal huzuru bozduğu gibi, belde sakinleri arasında da derin bir üzüntüye sebep oldu. Belediye Başkanı Veli Fidan’ın sağlık durumu ile ilgili gelişmeler merakla beklenirken, olayın arka planındaki sebeplerin netleşmesi için yürütülen soruşturma büyük önem taşıyor. Yerel yetkililer ve güvenlik güçleri, benzer olayların tekrar yaşanmaması için gerekli önlemleri almaya devam ediyor. Bu tür olayların yaşanmaması adına toplumsal barış ve huzurun korunması gerekliliği bir kez daha gözler önüne serildi.

B B1Q C5P D.img

Bu olayın ardından Türkmen beldesinde güvenlik önlemleri artırılmış olup, halkın huzurunu sağlamak için jandarma ve polis ekipleri bölgede devriye gezmeye devam etmektedir. Yaralıların sağlık durumu yakından takip edilirken, belde halkı arasında barışın ve sükûnetin yeniden tesis edilmesi için çalışmalar sürmektedir.

B B1Q C2 Z K.img

Olayın faillerinin adalet önünde hesap vermesi bekleniyor.

Editör: Ali Çakar