Osmaniye'de Genç İHH Filistin’i Unutma Oturma Eyleminde Osmaniye'de Genç İHH Filistin’i Unutma Oturma Eyleminde

İl Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü ekipleri, son operasyonlarıyla göçmen kaçakçılarına yönelik etkili bir mücadele sergiliyor. Bu kapsamda, ekipler bir panelvanı durdurarak araçta bulunan 9 Suriye uyruklu düzensiz göçmeni yakaladı.

Suriyeli Göçmenlerin Yurda Yasa Dışı Girişi Engellendi

Uygulama noktasında şüphe üzerine durdurulan araçta yapılan kontrollerde, araçta bulunan 9 Suriye uyruklu düzensiz göçmenin yurda yasa dışı yollarla girdiği tespit edildi. İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yasa dışı göçmenlerin ülkeye girişini engelleyerek, göçmen kaçakçılığıyla mücadelede önemli bir adım attı.

Göçmenler Sınır Dışı Edilmek Üzere İl Göç İdaresi Müdürlüğüne Teslim Edildi

Yakalanan düzensiz göçmenler, sınır dışı edilmek üzere İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildi. İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, göçmen kaçakçılarına karşı operasyonlarını sıklaştırarak, ülkenin sınırlarını koruma ve yasadışı göçü engelleme konusundaki kararlılığını göstermeye devam ediyor.

Sürücü Tutuklandı, Soruşturma Devam Ediyor

Göçmen kaçakçılığı iddiasıyla gözaltına alınan araç sürücüsü, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği nöbetçi hakimlikçe tutuklandı. Soruşturma ise devam ediyor. Emniyet birimleri, göçmen kaçakçılarının ve suç örgütlerinin faaliyetlerini engellemek ve adaletin sağlanması için çalışmalarını kararlılıkla sürdürüyor.