Osmaniye Müftülüğü'ne bağlı ihtiyaç odaklı Kur'an kurslarındaki kursiyerler arasında düzenlenen "Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma ve Dini Bilgiler" yarışmasının final programı büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.

Final Programı Cebelibereket Kültür Merkezi'nde Yapıldı

Cebelibereket Kültür Merkezi'nde düzenlenen final programına, Osmaniye Müftülüğü'ne bağlı çeşitli Kur'an kurslarında eğitim gören kursiyerler katıldı. Akyar Köyü Kur'an Kursu, Yunus Emre Camii Kız Kur'an Kursu, Sancaklı Kız Kur'an Kursu, Mevlana Camii Kız Kur'an Kursu ve Hz. Ömer Camii Kız Kur'an Kursu gibi kurslardan katılım sağlandı.

Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde Husumetin Bedeli: Düğün Kana Bulandı Samet A. Hayatını Kaybetti Zanlılar yakalandı Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde Husumetin Bedeli: Düğün Kana Bulandı Samet A. Hayatını Kaybetti Zanlılar yakalandı

Yarışma Kur'an-ı Kerim Tilavetiyle Başladı

Yarışma, Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı ve bu kutsal kitabın güzel bir şekilde okunmasıyla programa ayrı bir anlam kazandı.

Dereceye Girenler Belli Oldu

Kur'an-ı Kerimi Güzel Okuma dalında birinciliği Mevlana Camii Kız Kur'an Kursu elde ederken, ikinci sırayı Hz. Ömer Camii Kız Kur'an Kursu, üçüncü sırayı ise Akyar Köyü Kur'an Kursu aldı. Aynı şekilde, Temel Dini Bilgiler yarışmasında da dereceye giren kursiyerler belirlendi. Mevlana Camii Kız Kur'an Kursu birinci olurken, ikinci sırayı Sancaklı Kız Kur'an Kursu, üçüncü sırayı ise Akyar Köyü Kur'an Kursu elde etti.

Ödül Töreni ve Teşekkürler

Yarışmanın heyecanlı ve coşkulu geçen finalinde, İl Müftü Vekili Mehmet Güneş, dereceye giren kursiyerlere plaket ve ödüllerini takdim etti. Ayrıca, yarışmaya katılan tüm kursiyerlere ve emeği geçenlere teşekkür edildi.

Editör: Murat Serdar Yıldız