Osmaniye'de alçaktan uçan uçaklar ne? Neden uçuyorlar? Jet uçaklar nereye uçuyor? Osmaniye'de alçaktan uçan uçaklar ne? Neden uçuyorlar? Jet uçaklar nereye uçuyor?

OSMANİYE İÇİN ÖNEMLİ UYARILAR 

Meteoroloji yetkilileri, Osmaniye için önemli uyarılarda bulundu. Yapılan son değerlendirmelere göre, bu gece saatlerinden itibaren şehir genelinde aralıklı ve yerel olarak kuvvetli sağanak yağışlarla birlikte gök gürültülü sağanaklar bekleniyor. Ancak bu yağışlar sadece ıslaklığa neden olmakla kalmayacak, aynı zamanda sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar, kuvvetli rüzgar ve hatta yerel dolu yağışı gibi olumsuzluklara neden olabilir. Dolayısıyla, vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekiyor. Yetkililer, özellikle yağış anlarında açık alanlardan uzak durulması ve gerekli güvenlik önlemlerinin alınması konusunda uyarıyor. Osmaniye halkı, meteorolojik uyarılara dikkat ederek sağlık ve güvenliklerini korumalıdır.

METEOROLOJİ'DEN UYARI 

Osmaniye için yapılan meteorolojik uyarıda " Yapılan son değerlendirmelere göre; bu gece saatlerinden itibaren Osmaniye İl Genelinde aralıklı ve yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Kuvvetli yağışlarla birlikte sel, su baslını, yıldırım, ulaşımda aksamalar, yağış anında kuvvetli rüzgar ve yerel dolu yağışı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" ifadelerine yer verildi.