ÖRÜMCEK ADAM EVE DÖNÜŞ YOK NEREDE ÇEKİLDİ?

"Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok" filminin çekimleri büyük ölçüde Atlanta, Georgia'da gerçekleştirildi. Ancak filmin bazı sahneleri New York City'de çekildi. Özellikle Manhattan bölgesindeki ikonik mekanlar, filmin atmosferine katkı sağladı. Atlanta, film endüstrisi için popüler bir mekan haline gelmiş durumda ve pek çok büyük prodüksiyon burada çekiliyor. Bu şehir, çeşitli mekanlarının yanı sıra, çeşitli stüdyolara ve teknik altyapıya sahip olmasıyla da tercih ediliyor. Bu nedenle, "Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok" gibi büyük bütçeli filmlerin çekimleri için ideal bir mekan olarak seçildi.

Kimliği İfşa Olan Örümcek Adam, Doktor Strange'den Yardım İstiyor

2021 yapımı "Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok" filmi, ATV ekranlarında izleyiciyle buluşuyor. Marvel Sinematik Evreni'nin 27. filmi olan yapım, Jon Watts yönetmenliğinde beyazperdeye taşınmıştı.

ÖRÜMCEK ADAM EVE DÖNÜŞ YOK FİLMİNİN KONUSU NE?

Örümcek Adam'ın kimliğinin ifşa olmasıyla birlikte, Peter Parker ve sevdiklerinin hayatı alt üst olur. Suç ortakları olarak lanse edilen MJ ve Ned'in de hayatları olumsuz etkilenirken, Peter çareyi Doktor Strange'de bulur. Sırrını geri vermesi için Strange'den yardım isteyen Peter, Unutma Büyüsü'nün beklenmedik sonuçlarla karşılaşmasına neden olur. Büyü; MJ, Ned, May ve Happy'nin de Örümcek Adam'ın kim olduğunu unutmasına yol açar.

ÖRÜMCEK ADAM EVE DÖNÜŞ YOK OYUNCULARI KİM?

Tom Holland: Peter Parker/Örümcek Adam Zendaya: Michelle "MJ" Jones Benedict Cumberbatch: Doktor Strange Willem Dafoe: Norman Osborn/Yeşil Cin Jamie Foxx: Max Dillon/Electro Jon Favreau: Happy Hogan Alfred Molina: Otto Octavius/Doktor Ahtapot

ATV'de Ne Zaman Yayınlanacak?

"Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok", 27 Mayıs Pazartesi günü saat 20:00'de ATV ekranlarında izleyiciyle buluşacak.