Afra Saraçaoğlu ve Mert Ramazan Demir'in, dizi setindeki birliktelikleri gerçeğe dönüşürken, son günlerde çiftin yurt dışında evlendikleri iddiaları magazin dünyasında büyük yankı uyandırdı. Konuyla ilgili ilk açıklamayı yapan isim ise Onur Akay oldu. Akay, çiftin İspanya'nın Marbella şehrinde tatil yaparken evlendiklerini iddia etmiş ve bu durumu fanlarıyla paylaşmıştı.

Onur Akay, Afra Saraçoğlu41

Onur Akay, Afra Saraçaoğlu ve Mert Ramazan Demir'in evliliklerini duyurduktan sonra, yakın zamanda bir televizyon programına bağlanarak çiftin sadece tatilde olduklarını ve evlilik iddialarının doğru olmadığını belirtmişti.

Afra Saraçoğlu Ve Mert Ramazan4141

Bu durum üzerine Akay, magazin hayatında benzer bir olayla ilk kez karşılaştığını ifade ederek fanlardan ve sevenlerinden özür dilemişti.

Onur Akay, Afra Saraçoğlu47

Onur Akay, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, kendisine sağlam kaynaklar tarafından verilen bilginin bir bayram şakası olduğunu öğrendiğini belirtti.

MasterChef 2024'te Bu Haftanın 7. Eleme Adayı Kim Oldu? Eleme Potasına Giren Son Yarışmacı Hangi Takımdan? MasterChef 2024'te Bu Haftanın 7. Eleme Adayı Kim Oldu? Eleme Potasına Giren Son Yarışmacı Hangi Takımdan?

Afra Saraçoğlu Ve Mert Ramazan8755

Magazin yazarlığı hayatı boyunca böyle hassas bir konuda şaka yapılmasını doğru bulmadığını vurgulayan Akay, yaşanan bu durumdan dolayı hem fanlardan hem de diğer ilgili kişilerden özür diledi.

Onur Akay, Afra Saraçoğlu01

İkilinin hayranları arasında, haberin doğru olması durumunda adaklar adanacağı yönünde paylaşımlar dikkat çekti. İzmir'de bir sosyal medya kullanıcısının adak adama sözü, konunun ne kadar büyük bir ilgiyle takip edildiğini gösteriyor.

Editör: Murat Serdar Yıldız