ATV'de yayınlanan "ALAN" yarışmasının sunuculuğunu üstlenen ünlü oyuncu Oktay Kaynarca, izleyicilerin merak konusu oldu. Özel hayatı mercek altına alınan Kaynarca'nın bekar olduğu bilinirken, bir dönem evli olduğu isim ise şoke etti.

Oktay Kaynarca Eşi (3)

Oktay Kaynarca'nın Kariyeri ve Özel Hayatı

"Aynalı Tahir", "Kurtlar Vadisi", "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz" ve "Ben Bu Cihana Sığmazam" gibi yapımlarda boy gösteren Oktay Kaynarca, şu sıralar "ALAN" yarışmasıyla ekranlarda beğeni topluyor. 59 yaşındaki ünlü oyuncu, uzun bir süredir bekar ve magazinden uzak bir yaşam sürüyor. Ancak bir dönem evli olduğu bilgisi, birçok kişiyi şaşkına çevirdi.

Oktay Kaynarca'nın Eski Eşi: Melek Angun

Oktay Kaynarca, 2012 yılında Melek Angun ile evlendi ve bu evlilik 2013 yılında sona erdi. Bu evlilikten çocuğu olmayan Kaynarca, bir daha evlilik yapmadı. Peki, Melek Angun kimdir?

Oktay Kaynarca Eşi (2)

Melek Angun Kimdir?

Melek Angun, 26 Aralık 1983 tarihinde Bursa'da Güray-Gönül Angun çiftinin kızı olarak dünyaya geldi. Eğitim hayatına Mustafakemalpaşa'da başlayan Angun, üniversite eğitimini Uludağ Üniversitesi İşletme Bölümü'nde tamamladı.

MasterChef'te Eleme Heyecanı: 15 Eylül 2024'te Kim MasterChef'e Veda Etti? Üzüm Temalı İlk Etapta Kimler Başarı Gösterdi, Kimler İkinci Etaba Geçti ve Sonuçta Kim Elendi? MasterChef'te Eleme Heyecanı: 15 Eylül 2024'te Kim MasterChef'e Veda Etti? Üzüm Temalı İlk Etapta Kimler Başarı Gösterdi, Kimler İkinci Etaba Geçti ve Sonuçta Kim Elendi?

Eğitim sürecinin ardından 2003 yılında İstanbul'a yerleşen Melek Angun, reklamcılık alanında kariyerine adım attı. Magazin gündemine 2012 yılında Oktay Kaynarca ile evlenerek adını duyuran Melek Angun'un bu evliliği, 31 Mayıs 2013 tarihinde boşanmayla sonuçlandı.

İş Dünyasında Başarılı Bir Kariyer

Melek Angun, 2016 yılında girişimci bir ruhla çikolata markası olan Lausanne Chocolat'ı kurarak iş dünyasında kendine bir yer edindi. Bu marka ile iş hayatına atılan Angun, başarılı bir iş kadını olarak kariyerini sürdürmektedir.

Editör: Zeliha YAKUT