Galatasaray, teknik direktör Okan Buruk ile sözleşme yeniledi ve bu kapsamda bir imza töreni düzenledi. Törende, Buruk'a Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho hakkında da sorular yöneltildi.

Mourinho'nun Gelişi Hakkında Soru

Okan Buruk, kendisine yöneltilen "Jose Mourinho'nun gelmesinde payınız olduğunu düşünüyor musunuz?" sorusuna, esprili bir şekilde "Ben yoktum görüşmelerde. O yüzden payım yok (Gülerek)" cevabını verdi.

Galatasaray Başkanı'nın Yorumu

Bu esprili cevap üzerine Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, "Bence var" diyerek Buruk'un sözlerine katkıda bulundu.

Galatasaray'dan Ayrılan Victor Osimhen'in Yeni Adresi Belli Oldu: Kısa Süren Süper Lig Serüveninin Ardından Hangi Takıma Transfer Oldu? Galatasaray'dan Ayrılan Victor Osimhen'in Yeni Adresi Belli Oldu: Kısa Süren Süper Lig Serüveninin Ardından Hangi Takıma Transfer Oldu?

Rakip Teknik Direktörler Hakkında Değerlendirme

Okan Buruk, diğer takımların da başarılı teknik direktörlerle çalıştığını belirterek, "Her takım için teknik direktör önemli. Beşiktaş başarılı bir teknik adamla imza attı. Trabzonspor, Abdullah Avcı gibi başarılı bir teknik adamla devam ediyor. Geçen seneden daha çekişmeli olacak. Aslında bizim performansımızı rakiplerimiz yukarı çekti. Yine şampiyonluk istiyoruz" dedi.

Galatasaray'ın teknik direktörü Okan Buruk, yeni sezonda da başarılı olmak ve şampiyonluk hedeflerine ulaşmak için çalışacaklarını vurguladı.

Editör: Zeliha YAKUT