Türkiye'nin haber spikerleri arasında yer alan Gülbin Tosun'un hayatı merak konusu. Peki NOW TV Haber Spikeri Gülbin Tosun Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Ne Mezunu? Gülbin Tosun'un Hayatı ve Kariyeri

Gülbin Tosun Kimdir Aslen Nereli Kaç Yaşında?

10 Kasım 1977'de İstanbul'da doğan Gülbin Tosun, Türk programcı, spiker ve sunucudur. İstanbul Üniversitesi ve London School of Business Studies Marketing bölümünde okuyan Tosun, kariyerine uluslararası bir staj ile başlamıştır. Reuters haber ajansında staj yaparak gazetecilik kariyerinin temellerini atmıştır.

Gülbin Tosun'un Kariyer Başlangıcı

Gülbin Tosun, 1995 yılında Kanal E'de muhabirlik ve haber spikerliği yaparak televizyon kariyerine adım atmıştır. Daha sonra 1999 yılında Show TV'de "Gece Haberleri" programını hazırlayıp sunarak geniş bir izleyici kitlesine ulaşmıştır. 2000 yılında Kanal D'de sunuculuk ve spikerlik yapmaya devam etmiş ve profesyonel kariyerinde önemli bir adım atmıştır.

Gülbin Tosun9494

Gülbin Tosun'un Yurt Dışı Deneyimi

2001 yılında Londra Türk Radyosu'nda haber bültenleri hazırlayıp sunan Tosun, yurt dışı deneyimi kazanarak kariyerine uluslararası bir boyut kazandırmıştır. Bu deneyim, onun mesleki gelişimine önemli katkılar sağlamıştır.

Altın Elbiseli Adam Barkın Bayoğlu Vefat Edeli 7 Sene Oldu. Barkın bayoğlu Kimdir? Nereli? Nasıl Öldü? Altın Elbiseli Adam Barkın Bayoğlu Vefat Edeli 7 Sene Oldu. Barkın bayoğlu Kimdir? Nereli? Nasıl Öldü?

Gülbin Tosun'un SKY Türk ve NOW TV Yılları

2006 yılında SKY Türk kanalında "Gülbin Tosun ile Sabah Haberleri" programını sunan Gülbin Tosun, 2009 yılından itibaren FOX/NOW TV'de "Gülbin Tosun ile NOW Ana Haber Hafta Sonu" bültenini sunmaya başlamıştır. Yaz aylarında ise NOW Ana Haber'i sunarak izleyicileriyle buluşmaya devam etmektedir. Tosun'un bu kanallarda uzun yıllar süren çalışmaları, onu Türkiye'nin tanınmış haber spikerlerinden biri haline getirmiştir.

Gülbin Tosun21

Gülbin Tosun'un Aile Bağları

Gülbin Tosun, aynı zamanda NOW Haber muhabiri Ali Onur Tosun'un ablasıdır. Bu aile bağı, Tosun'un medya dünyasındaki güçlü konumunu pekiştirmektedir.

Gülbin Tosun5454

Gülbin Tosun'un Çalıştığı Kanallar

  • FOX/NOW TV (2009-günümüz): "Gülbin Tosun ile NOW Ana Haber Hafta Sonu" bülteni ve yaz aylarında NOW Ana Haber
  • SKY Türk (2006): "Gülbin Tosun ile Sabah Haberleri"
  • Londra Türk Radyosu (2001): Haber bültenleri hazırlama ve sunma
  • Kanal D (2000): Sunuculuk ve spikerlik
  • Show TV (1999): "Gece Haberleri" programını hazırlayıp sunma
  • Kanal E (1995): Muhabirlik ve haber spikerliği
Editör: Murat Serdar Yıldız