Survivor 2022'nin kazananı Nisa Bölükbaşı, yarışmadan sonra özel hayatıyla da gündemde kalmaya devam ediyor. Bölükbaşı, sevgilisi Yiğit İnandı ile nişanlandığını sosyal medya hesabından duyurdu ve bu olay Sevenleri tarafından büyük ilgi gördü. Peki, Yiğit İnandı kimdir, kaç yaşında ve nerelidir?

Karadut Dizisi Ne Zaman Başlıyor? ATV’nin Yeni Dizisi Karadut’un Yayın Tarihi ve Sıra Dışı Hikayesi Neler Vaat Ediyor? Karadut Dizisi Ne Zaman Başlıyor? ATV’nin Yeni Dizisi Karadut’un Yayın Tarihi ve Sıra Dışı Hikayesi Neler Vaat Ediyor?

Nisa Bölükbaşı'nın Nişanlısı Yiğit İnandı Kimdir?

Yiğit İnandı, 19 Haziran 1999 tarihinde doğmuştur ve şu anda 25 yaşındadır. Aslen Rizeli olan Yiğit, çocukluk yıllarında ailesiyle birlikte Amerika Birleşik Devletleri'ne taşınmıştır. 10 yaşındayken ABD'ye yerleşen Yiğit İnandı, New York ve Florida gibi eyaletlerde yaşamıştır. Sosyal medya platformlarındaki aktif paylaşımları ve ilginç videolarıyla dikkat çeken Yiğit İnandı'nın Instagram hesabında ise 87 bin takipçisi bulunmaktadır.

Yiğit

Aşk Hayatında Nisa Bölükbaşı ile Yeni Bir Sayfa

Yiğit İnandı, Nisa Bölükbaşı ile ilişkisiyle geniş kitleler tarafından tanınmaya başlamıştır. İkilinin nişanlanmasıyla birlikte, Yiğit İnandı'nın kimliği ve geçmişi hakkında daha fazla bilgi merak edilmeye başlanmıştır. Özellikle sosyal medya fenomeni olarak tanınan Yiğit İnandı, Nisa Bölükbaşı ile olan ilişkisinin yanı sıra kendi hayatını da takipçileriyle paylaşmaktadır.

Editör: Havva Andırır