Pınar Kerimoğlu’nun YouTube kanalında her hafta ünlü konuklarla gerçekleştirdiği sohbet programının bu haftaki konuğu, şarkıcı Nihat Doğan oldu. Programda samimi açıklamalarda bulunan Doğan, boşanma süreci, Survivor deneyimleri ve ünlülerle yaşadığı polemiklere dair önemli açıklamalarda bulundu.

Konuşanlar Hasan Can Kaya'nın halası kimdir, neden öldü? Konuşanlar Hasan Can Kaya'nın halası kimdir, neden öldü?

Nihat Doğan Boşanma Sürecini Nasıl Değerlendiriyor?

Nihat Doğan, İran asıllı eşi Arezoo Gharlar ile boşanma kararı almalarının ardından, aldatma iddialarına ilk kez yanıt verdi. “Ben iyi bir eş olamadım,” diyen Doğan, “Belki iyi bir sevgili oldum ama iyi bir eş ve iyi bir baba olamadım. Yaptım bir hata, ben evlilik adamı değilim, aslanı evcilleştiremezsin,” ifadelerini kullandı. Bu sözleriyle ihanet iddialarını kabul etmiş görünen Doğan, evlilikle ilgili pişmanlıklarını da dile getirdi.

Eski Eşi Arezoo Gharlar Yeniden Evlenecek mi?

Programda eski eşinin geleceğiyle ilgili konuşan Nihat Doğan, Arezoo Gharlar’ın yeniden evlenmek istemesi durumunda buna karışmayacağını belirtti. Doğan, “Eski eşim tekrar evlenmek isterse elbette bunu isteyebilir, yaşı genç. Yıllar önce olsa belki buna karşı çıkardım ama şimdi evleneceği kişi kimdir, iyi bir insan mı, iyi bakar mı ona diye araştırırım, ama çocuğumun velayetini de isterim,” şeklinde konuştu. Bu açıklamasıyla Doğan, eski eşine yönelik olgun bir tutum sergiledi.

Editör: Murat Serdar Yıldız