Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak, yaklaşık dokuz ay önce sekiz yıllık evliliklerini sonlandırdığında çiftin neden boşanmaya karar verdiği büyük bir sır perdesi olarak kalmıştı. Gazeteci Seyhan Erdağ'ın haberine göre ikilinin boşanma nedeni nihayet ortaya çıktı ve pek de kaossuz bir boşanma sebebi değilmiş.

2015 yılında sürpriz bir şekilde hayatlarını birleştiren Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak, rüya gibi bir evlilik yaşadıklarına inanılıyordu. Yıllar boyunca süren evlilikleri boyunca çocuklarıyla mutlu bir yuva kurmuş, herkesin gıpta ettiği bir aile haline gelmişlerdi.

Geçtiğimiz temmuz ayında sonlanan ve 8 yıl süren evlilikleri boyunca birbirlerine yaptıkları jestler ve duygu dolu sözlerle aşkın tarifini baştan yazan çiftin boşanması küçük bir şok etkisi yaratmıştı. Sinyaller vardı evet, fakat kimse bu aşkın boşanmayla sonuçlanacağını beklememişti. Ancak yollarını ayıran çift, birbiriyle ilgili oldukça mesafeli açıklamalarda bulunmuş ve konuyu keskin bir dille kapamışlardı.

İlk sinyal Ceyda Düvenci'den gelmişti. Sibel Arna'ya verdiği röportajda "tabii ki aşık olacağım, daha 46 yaşındayım" sözleriyle dikkat çeken Ceyda Düvenci'nin hayatında yeni biri olup olmadığı merak konusu olmuştu. Çok geçmeden de bu doğrulanmıştı! Ceyda Düvenci'nin eski eşi radyo programcısı Güçlü Mete ile yeni bir ilişki yaşadığı iddia edildi ve Ceyda Düvenci de bunu doğrulamıştı.

Şimdi ise, Gazeteci Seyhan Erdağ'ın haberine göre, Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak aşkını bitiren şeyin başka bir kadın olduğu iddia edildi. Hem de tanıdık bir kadın: En son Maviye Sürgün dizisiyle ekranlarda gördüğümüz Esra Akpınar! Seyhan Erdağ'ın iddiasına göre Bülent Şakrak, meslektaşı Esra Akpınar'la evliyken yakınlaşmış ve Ceyda Düvenci'ye boşanmak istediğini söylemiş.

Bu gelişmeler, Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak'ın boşanma sürecinin arkasındaki gerçekleri açığa çıkardı ve izleyicileri oldukça şaşırttı. Bu olaylar, çiftin evliliklerinin sona ermesindeki gerçek nedenleri daha iyi anlamamıza yardımcı oldu.