Aslı Hünel'le Gelinim Mutfakta bugün kim 1. oldu? 18 Eylül 2024 Çarşamba Gelinim Mutfakta puan durumu nedir? Aslı Hünel'le Gelinim Mutfakta bugün kim 1. oldu? 18 Eylül 2024 Çarşamba Gelinim Mutfakta puan durumu nedir?

Kemal Sunal'ın unutulmaz filmlerinden "Tokatçı"da güzeller güzeli Emine karakterini canlandıran Yeşilçam yıldızı Nazan Saatçi, yıllar sonra fit hali ile tekrar gündeme geldi. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Nazan Saatçi, 65 yaşında olmasına rağmen genç kızlara taş çıkaracak bir fiziğe ve güzelliğe sahip. İşte Nazan Saatçi'nin son hali ve hayatına dair merak edilenler...

Nazan Saatçi Kimdir?

1958 yılında doğan Nazan Saatçi, Edebiyat Fakültesi'nden mezun olmasına rağmen sinemaya ilgi duyarak oyunculuk kariyerine adım attı. 1978 yılında İnci Gazetesi tarafından "sinema kraliçesi" seçilen Saatçi, 1983 yılında katıldığı Miss Asia Pasific güzellik yarışmasında ikinci oldu.

Nazan Saatçi 3

Kariyeri ve Unutulmaz Rolü

Nazan Saatçi, "Sessiz Karanlık", "Minyeli Abdullah 2", "Korkunun Bedeli", "Bir Zamanlar Kardeştiler", "Kahreden Kurşun", "Bıktım Her Gün Ölmekten", "Ölümsüz", "Baba Kartal", "Acılar ve Arzular" gibi birçok filmde rol aldı. Ancak en unutulmaz rolü, Kemal Sunal'ın "Tokatçı" filmindeki Emine karakteri oldu.

Nazan Saatçi 4

Sosyal Medya Paylaşımları ile Gündemde

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Nazan Saatçi, fit ve genç görünümüyle hayran bıraktı. Yıllar sonra gördükleri bu değişim karşısında takipçileri adeta hayranlıklarını gizleyemedi.

ABD'de yaşamını sürdüren Nazan Saatçi, son 14 yıldır sanat çalışmalarıyla meşgul olduğunu belirtiyor. Çocuk hikayeleri yazan ve resim yapan Saatçi, sanat dünyasındaki aktif rolünü sürdürüyor.

Nazan Saatçi'nin yıllar sonra da güzelliğiyle dikkat çekmesi ve sosyal medyada geniş yankı uyandırması, genç kızlara taş çıkaran fiziği ve sanat çalışmalarına olan bağlılığı ile gündemde kalmaya devam ediyor.

Editör: Zeliha YAKUT