ATV'nin Merakla Beklenen Dizisi Karadut'un Oyuncu Kadrosu Kimlerden Oluşuyor? Karadut'un Konusu ve Yayın Tarihi Hakkında Detaylar Neler? ATV'nin Merakla Beklenen Dizisi Karadut'un Oyuncu Kadrosu Kimlerden Oluşuyor? Karadut'un Konusu ve Yayın Tarihi Hakkında Detaylar Neler?

Nagehan Alçı'nın Sevgilisi Stavros Christodoulidis Nereli ve Kaç Yaşında?

Nagehan Alçı, Nevşin Mengü’nün YouTube kanalında yayınlanan programda, Yunanistanlı bir diplomatla ilişki yaşadığını açıkladı. Açıklama sonrası herkes, Nagehan Alçı’nın sevgilisi Stavros Christodoulidis’in kim olduğunu merak etmeye başladı. Peki, Stavros Christodoulidis kimdir, nereli ve kaç yaşında?

Stavros Christodoulidisnagehanalçı2552

Nagehan Alçı'nın Sevgilisi Stavros Christodoulidis’in Mesleği Ne?

Edinilen bilgilere göre, Nagehan Alçı’nın ilişki yaşadığı ve bu ilişkinin ortaya çıkması üzerine Atina’ya geri çağırılan Yunanistan konsolosluğunda görevli istihbarat görevlisi Stavros Christodoulidis. Christodoulidis, Yunanistan Başkonsolos Vekili olarak İstanbul’da görev yapıyordu.

Stavros Christodoulidisnagehanalçı

Stavros Christodoulidis ve Nagehan Alçı’nın İlişkisi Ne Zaman Başladı?

Stavros Christodoulidis, 6 Eylül 2021’de İBB tarafından düzenlenen bir etkinlikte İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile konuşurken görüntülenmişti. Nagehan Alçı ile Stavros Christodoulidis’in ilişkisinin yaklaşık bir buçuk yıldır sürdüğü öğrenildi.

Nagehan Alçı, Eski Eşi Rasim Ozan Kütahyalı000

Rasim Ozan Kütahyalı Bu İlişkiyi Nasıl Öğrendi?

Nagehan Alçı, programda yaptığı açıklamada, “Şu an görüştüğüm biri var. Yabancı bir diplomat. Rasim bunu öğrendikten sonra daha da çirkinleşti. Güya liberalim diyen bir adam kendine birkaç telefon alıp, oraya buraya telefon etmiş. Yunan ajanı olduğumu, ilişkim olan kişinin Türk düşmanı olduğu gibi iftiralar atmış” dedi.

Nagehan Alci Rasim Den Neler Cektim 17305448 5547 Amp

İlişkinin Ortaya Çıkmasının Ardından Neler Oldu?

Nagehan Alçı’nın bugünkü açıklamasıyla birlikte netleşen ilişkiyle ilgili merak edilen sorunun cevabına ulaşıldı. Patronlar Dünyası'nın haberine göre, Nagehan Alçı’nın ilişki yaşadığı Yunan Konsolosluğunda görevli istihbaratçı Stavros Christodoulidis, ortaya çıkan ilişkinin ardından Atina’ya geri çağrıldı.

Editör: Murat Serdar Yıldız