Nagehan Alçı İlişkiyi Ne Zaman ve Nerede Duyurdu?

Nagehan Alçı, Nevşin Mengü'nün YouTube kanalında yayınlanan programda Yunanistanlı bir diplomatla ilişki yaşadığını duyurdu. Alçı, "Ben bir yabancı diplomat ile birlikteyim" diyerek, Yunanistan konsolosluğunda görevli bir istihbaratçıyla ilişki yaşadığını açıkladı.

Stavros Christodoulidisnagehanalçı2552

Rasim Ozan Kütahyalı Bu Duruma Nasıl Tepki Verdi?

Nagehan Alçı, açıklamasında eski eşi Rasim Ozan Kütahyalı'nın bu ilişkiyi öğrendikten sonra daha da çirkinleştiğini ifade etti. Alçı, "Rasim, birkaç telefon alıp, oraya buraya telefon ederek Yunan ajanı olduğumu ve ilişkim olan kişinin Türk düşmanı olduğu gibi iftiralar attı" dedi.

Ünlü senarist Can Sinan Tekgündüzlü kimdir, nereli ve kaç yaşındaydı? Can Sinan Tekgündüzlü neden öldü? Ünlü senarist Can Sinan Tekgündüzlü kimdir, nereli ve kaç yaşındaydı? Can Sinan Tekgündüzlü neden öldü?

Diplomat Kimliği Ortaya Çıktı mı?

Nagehan Alçı'nın ilişki yaşadığı Yunanistan konsolosluğunda görevli istihbaratçının kimliği ortaya çıktı. Patronlar Dünyası'nın haberine göre, Alçı'nın ilişki yaşadığı ve bu ilişkinin ortaya çıkması üzerine Atina'ya geri çağırılan diplomat Stavros Christodoulidis olarak belirlendi.

Stavros Christodoulidisnagehanalçı000

Stavros Christodoulidis Kimdir?

Stavros Christodoulidis, Yunanistan Başkonsolos Vekili olarak İstanbul'da görev yapıyordu. Christodoulidis, 6 Eylül 2021'de İBB tarafından düzenlenen bir etkinlikte İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile konuşurken görüntülenmişti. Ayrıca, Yunanistan Başkonsolosluğu'nun düzenlediği birçok etkinlikte de yer almıştı.

İlişki Ne Kadar Süredir Devam Ediyor?

Nagehan Alçı ile Stavros Christodoulidis'in ilişkisinin yaklaşık bir buçuk yıldır sürdüğü öğrenildi. Bu ilişkinin ortaya çıkması üzerine Stavros Christodoulidis'in Atina'ya geri çağrıldığı bilgisi verildi.

Editör: Murat Serdar Yıldız