Nagehan Alçı, sosyal medya hesabından yaptığı çarpıcı paylaşımlarla gündeme bomba gibi düştü. Eski eşi Rasim Ozan Kütahyalı'nın kendisine fiziksel şiddet uyguladığını itiraf etti. Alçı'nın açıklamaları, uzun yıllar boyunca yaşadığı psikolojik, fiziksel ve ekonomik şiddeti deşifre etti.

Rasim Ozan Kütahyalınagihanalçı1010

Nagehan Alçı Dayak mı yedi, kim dövdü, eski eşinden şiddet mi gördü?

Alçı, evliliği boyunca maruz kaldığı şiddet ve manipülasyonun üzerini, çocuklarına bu hikayeyi miras bırakmamak, kendi mağduriyetinin işinin önüne geçmemesi için örttüğünü ifade etti. Ayrıca, yaşadığı şiddeti ailesiyle dahi paylaşmadığını ve yıllarca boşanmaya cesaret edemediğini belirtti.

Ünlü senarist Can Sinan Tekgündüzlü kimdir, nereli ve kaç yaşındaydı? Can Sinan Tekgündüzlü neden öldü? Ünlü senarist Can Sinan Tekgündüzlü kimdir, nereli ve kaç yaşındaydı? Can Sinan Tekgündüzlü neden öldü?

Rasim Ozan Kütahyalınagihanalçı77741

Nagehan Alçı İtiraf Etti

Ancak, geçtiğimiz yıl cesaretini toplayarak şiddet ve işkenceden kurtulmak için dava açtığını ifade eden Alçı, yine tehdit edilerek kendisine dayatılan boşanma şartlarını kabul ettiğini belirtti. Bu itiraflar, Alçı'nın yaşadığı zorlu süreci ve içinde bulunduğu duygusal çatışmayı gözler önüne seriyor.

Rasim Ozan Kütahyalınagihanalçı4417

Nagehan Alçı Polisleri Neden  Aradı?

Alçı'nın paylaşımları, kapıya çağırdığı polisleri geri gönderdiğini, çünkü haberlerde adlarının geçmesi ve çocuklarının kötü etkilenmesinden korktuğunu belirtmesi ise şaşkınlık yarattı. Bu durum, yaşadığı korku ve endişeyi gözler önüne seriyor.

Editör: Murat Serdar Yıldız