Ünlü şarkıcılar Mustafa Ceceli ve Rabia Tunçbilek, önceki gün 'Yaka Yaka' adlı şarkılarının klibinin çekiminde bir araya geldi. Klip çekimi sırasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan ikili, dinleyicilerle buluşmaktan heyecan duyduklarını ifade ettiler.

Keyifli Bir Çekim Süreci
Kameraların karşısına geçen Mustafa Ceceli ve Rabia Tunçbilek, klip çekimlerinin keyifli bir şekilde ilerlediğini belirttiler. Ceceli, "Keyifli bir klip çekimi gerçekleştiriyoruz. Dinleyicilerle buluşmak için sabırsızlanıyoruz. Tam bir yaz şarkısı" şeklinde konuştu.

Övgüler Yağdıran Ceceli
Ceceli, sözlerine devam ederek Rabia Tunçbilek'e övgüler yağdırdı. Tunçbilek ile 3-4 sene önce tanıştıklarını ve harika bir sesi olduğunu belirten Ceceli, düet şarkılarda ses uyumunun önemine vurgu yaptı. Ayrıca, klibin güzelliğine olan inancını da paylaştı.

Burcu Biricik kiminle evli, anne mi oldu, bebeğinin cinsiyeti ne? Burcu Biricik kiminle evli, anne mi oldu, bebeğinin cinsiyeti ne?

Tunçbilek'in Belçika Macerası
Rabia Tunçbilek ise, geçtiğimiz bayramda Belçika'da bir konser verdiğini ancak konser sonrasında midye yedikten sonra bir besin zehirlenmesi yaşadığını açıkladı. Tunçbilek, "Belçika'da konserden sonra yediğim midyenin ardından besin zehirlenmesi yaşadım. Keyifli geçti ama Belçika" şeklinde konuştu.