Sosyal medya fenomeni ve şarkıcı Murat Övüç, dün oğlu için düzenlenen nişan töreninde gelinine kaç kilo altın taktığıyla gündem oldu. Hazırlıklara günler öncesinden başlayan Övüç, nişan töreninde gelinine gösterişli bir altın takı seremonisi düzenledi.

Ünlü Sosyal Medya Fenomeni Murat Övüç, Oğlunun Nişan Töreninde Göz Kamaştırdı

Murat Övüç, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlar ve kına geceleri için hazırladığı şarkılarla geniş bir hayran kitlesine sahip. Oğlunun nişan töreninde de gösterişli bir düzenleme yapan Övüç, evinin önünde davul zurna eşliğinde kutlama yaptı. Gösterişli bir çiçek yaptıran ve gelininin evine cam kutularda altın götüren ünlü isim, altınlara olan düşkünlüğüyle bilinmektedir.

Miss Turkey 2024 Güzellik Yarışması Finalistleri Kimler? Final Gecesi Ne Zaman, Hangi Tarihte Yapılacak? Miss Turkey 2024 Güzellik Yarışması Finalistleri Kimler? Final Gecesi Ne Zaman, Hangi Tarihte Yapılacak?

Murat Övüç 2 Kilo Altın Taktı

Nişan töreninde gelinine toplamda 2 kilo altın takan Murat Övüç, bu hareketiyle dikkatleri üzerine çekti. Altın takılarını Instagram hesabından paylaşan fenomen, "Takılarımızı da taktık, Allah'ım nazarlardan korusun inşallah" notunu düştü. Bu gösterişli seremoni, Övüç'ün lüks ve gösterişe olan ilgisini bir kez daha ortaya koydu.

Murat Ovuc Gelini Kim Murat Ovuc (2)

Murat Övüç'ün Mal Varlığı ve Yaşam Tarzı

Övüç, daha önce yaptığı açıklamalarda mal varlığı ve yaşam tarzıyla da dikkat çekmişti. 10 odalı bir malikânesinde oturduğunu belirten Övüç, sık sık sahnelerinde altın ve lüks eşyalarla dikkat çekiyor. Bu nişan töreniyle de gösterdi ki, lüks ve gösteriş onun yaşam tarzının ayrılmaz bir parçası.


 

Editör: Havva Andırır