Müge Anlı'da Uğur Dündar Babalık Davasında Ter Döküyor: DNA Sonucuna İtiraz Geldi!

Müge Anlı'nın ATV'de yayınlanan programında bu hafta, Dilara G.'nin babası olduğunu iddia ettiği ünlü gazeteci Uğur Dündar ile ilgili çarpıcı gelişmeler yaşandı.

Upgsvjlm Jpg

DNA Sonucuna İtiraz:

Daha önce DNA testi yaptıran Uğur Dündar, sonucun olumsuz olduğunu açıklamıştı. Fakat Dilara G., Adli Tıp Kurumu'ndan çıkan rapora itiraz ederek canlı yayında "Tekrar DNA alınması için talepte bulunuyorum" dedi.

Dilara G. Kimdir?

Dilara G., evlilik dışı 4 çocuk doğuran İstanbullu bir göçmen ailenin kızı olan Suphiye Orancı'nın 2. kızı olarak dünyaya geldi. Annesi, üne kavuşmak için 4 çocuğunu bir köye bıraktı. Yıllar sonra Dilara, bir köylü aile tarafından evlatlık edildi.

Ugur Dundar A Babalik Davasi Acan Dilara Gulatan 17246982 2294 Amp

Uğur Dündar ile Bağlantı:

Geçtiğimiz aylarda ikinci çocuğunu kucağına alan Dilara G., 2 çocuğunun da dedeleri olduğu iddia edilen Uğur Dündar'a çok benzediğini fark etti. Annesinden ve yakınlarından aldığı bilgilerle Uğur Dündar'ın babası olduğunu öğrenen Dilara G., 2022 yılında Dündar'la iletişime geçmeye çalıştı. Fakat girişimleri reddedildi ve Dilara G. dava açmaya karar verdi.

Ömer dizisi final mi yaptı, Dizinin Gamze’sinden iddialara yanıt Ömer dizisi final mi yaptı, Dizinin Gamze’sinden iddialara yanıt

S Ffaa4C188A3A0442Daef49Aed860C36B411F1C18

Müge Anlı'da Anne Suphiye Orancı Gizemi:

Müge Anlı'nın programında Dilara G.'nin annesi Suphiye Orancı'nın Almanya'daki evi bulundu. Orancı'nın kapısını çalan arkadaşı Merve Kutlay onunla konuşmak istedi. Fakat kapıyı açmayan Orancı diyafondan "Kocam evde, bu konu hakkında konuşmak iyi bir fikir değil. Benim çocuklarım kimseyi ilgilendirmez" ifadelerini kullandı.

Tartışmalar ve Sonraki Adımlar:

Dilara G.'nin DNA testi talebi programda tartışmalara yol açtı. Uğur Dündar'ın avukatları ise DNA testinin güvenilir olduğunu ve tekrarlanmasına gerek olmadığını savundu.

Dilara G.'nin DNA testi talebi kabul edilecek mi? Uğur Dündar babalık davasını kaybedecek mi? Bu soruların cevabı şimdilik belirsiz. Müge Anlı'nın programı bu ilginç davayı takip etmeye devam edecek.Wsdknc Jpg