Konuşanlar Hasan Can Kaya'nın halası kimdir, neden öldü? Konuşanlar Hasan Can Kaya'nın halası kimdir, neden öldü?

Medine Keleş, son zamanlarda kaybolan eşi Zeki Keleş'i aramak için Müge Anlı'nın programına katılarak gündeme geldi. 40 yaşındaki Medine'nin yaşadığı dramatik olaylar, birçok kişinin dikkatini çekti ve merak konusu haline geldi. Peki, Medine Keleş kimdir, nereli ve kaç yaşındadır? İşte detaylar:

Medine Keleş Kaybolan Kocası İçin Mücadele Veren Kadın

Kocası Zeki Keleş'in kaybolması üzerine stüdyoya gelen Medine Keleş, eşinin ailesiyle yaşadığı anlaşmazlık nedeniyle kaybolduğunu iddia etti. 13 yıllık bir evlilikleri olan ve 3 çocukları bulunan Medine, Zeki'nin kendisini terk etmesiyle başa çıkmakta zorlandığını ifade etti.

Medine'nin yaşadığı zorlu süreçte, eşi Zeki'nin kendisini aldattığını ve ilişkisi olduğu kişinin adının Şenol olduğunu belirtmesi dikkat çekti. Medine'nin duygusal açıdan yaşadığı çöküntü, Müge Anlı'nın programında yaşadığı dramatik anlarla bir kez daha ortaya çıktı.

Programda ortaya çıkan iddialar arasında, Medine'nin Şenol ile ilişkisinden olan bir çocuğu olduğu ve bu durumun eşinin ailesiyle yaşadığı anlaşmazlıkta etkili olduğu öne sürüldü. Ancak Şenol'un bu iddiaları reddetmesi ve Medine'nin ablasının açıklamaları da tartışmalara neden oldu.

Editör: Havva Andırır