Mahmut Tekdemir, 1988 doğumlu ve Türk futbolunun deneyimli isimlerinden biridir. Futbol kariyerine, Adana'da başlamış ve genç yaşlarda yetenekleriyle dikkat çekmiştir. Profesyonel futbol yaşantısına İstanbul Başakşehir'de adım atan Tekdemir, burada uzun yıllar başarıyla mücadele etmiştir.

Futbol Kariyerinde Hangi Başarıları Elde Etmiştir?

20 yıl boyunca İstanbul Başakşehir’de oynayan Mahmut Tekdemir, kulüp tarihinde önemli bir rol oynamıştır. 2023-2024 sezonunun sonunda bu kulüpten ayrılan Tekdemir, tecrübeli bir orta saha oyuncusu olarak birçok başarıya imza atmıştır. Ayrıca, Türkiye Milli Takımı’nda da 22 maçta görev alarak, ulusal düzeyde de kendini kanıtlamıştır.

Trabzonspor - Kayserispor maçı (19 Eylül 2024) Taraftarium, İdman Tv, Taraftarium24, Justin, beIN Sports, Tod TV, Bein Sports 2, S Sport Plus, beIN Sports 1 Trabzonspor - Kayserispor maçı (19 Eylül 2024) Taraftarium, İdman Tv, Taraftarium24, Justin, beIN Sports, Tod TV, Bein Sports 2, S Sport Plus, beIN Sports 1

Son Gelişmeler Nelerdir?

2024 yılında Trendyol 1. Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü ile anlaşan Mahmut Tekdemir, yeni takımında da tecrübelerini ve futbol bilgilerini paylaşmayı hedefliyor. Özellikle orta saha oyunculuğunda gösterdiği performansla tanınan Tekdemir, futbol kariyerine yeni bir soluk getirecek.

Editör: Havva Andırır