Atletico Madrid-Valencia maçı yayın linki, ŞİFRESİZ mi? Atletico Madrid-Valencia maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir? Atletico Madrid-Valencia maçı yayın linki, ŞİFRESİZ mi? Atletico Madrid-Valencia maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir?

Mithat Yavaş kimdir Kaç Yaşında Nereli?

Mithat Yavaş, 16 Ocak 1975 tarihinde Almanya'da dünyaya geldi. Almanya'nın göçmen işçi ailelerinden birine mensup olan Yavaş, futbol tutkusunu genç yaşlarda keşfetti ve Almanya'da futbol eğitimi aldı.

Mithat Yavaş Ne İş Yapıyor Mesleği Ne?

Mithat Yavaş, Türkiye'de futbol kariyerine adım attıktan sonra hızla yükseldi. Ocak 1996'da Süper Lig ekiplerinden İstanbulspor'a transfer oldu ve burada profesyonel kariyerine başladı. İlk sezonunda pek fazla forma şansı bulamasa da zamanla takımın önemli isimlerinden biri haline geldi. Özellikle 1998-99 sezonunda orta saha oyuncusu olmasına rağmen attığı 11 golle dikkatleri üzerine çekti ve büyük bir başarı elde etti.

Mithat Yavaş'ın Malatyaspor ve Diğer Kulüplerdeki Başarıları

İstanbulspor'daki başarılı performansının ardından Malatyaspor'a kiralık olarak giden Yavaş, burada da etkili bir performans sergileyerek kalıcı transferini gerçekleştirdi. Ziya Doğan'ın yönetiminde Malatyaspor ile önemli başarılar elde ederek Avrupa kupalarına katılma başarısı gösterdi.

Daha sonra Kayserispor ve Manisaspor gibi takımlarda da forma giyen Mithat Yavaş, futbol kariyerini Çanakkale Dardanelspor'da sonlandırdı. Aktif futbol yaşantısını noktaladıktan sonra futbol camiasında unutulmaz bir iz bırakmayı başardı.

Editör: Murat Serdar Yıldız