EGM Bekçilik başvurusu ne zaman, nasıl yapılır? Kimler bekçi olabilir, başvuru şartları neler? Çarşı ve Mahalle Bekçiliği ile ilgili son durum ne? EGM Bekçilik başvurusu ne zaman, nasıl yapılır? Kimler bekçi olabilir, başvuru şartları neler? Çarşı ve Mahalle Bekçiliği ile ilgili son durum ne?

Toprak Razgatlıoğlu, Türk motosiklet dünyasının başarılı isimlerinden biridir. 16 Ekim 1996 tarihinde Alanya'da doğan Razgatlıoğlu, genç yaşından itibaren motorsiklet tutkusuyla tanınmaktadır.

Ailesi ve Başlangıç

Ünlü Türk dublör motosikletçi Arif Razgatlıoğlu'nun oğlu olan Toprak Razgatlıoğlu, motorsiklete olan ilgisini çok küçük yaşlarda gösterdi. 5 yaşında iken motor üzerine çıkan Razgatlıoğlu, hızla yeteneklerini geliştirerek Türkiye'de pist kariyerine başladı.

Başarıları

Toprak Razgatlıoğlu'nun kariyerinde birçok önemli başarı bulunmaktadır. İlk dikkat çekici başarılarından biri, 16 yaşında iken İstanbul Park'ta pist rekoru kırarak Türkiye Pist Şampiyonu olmasıdır. Bu başarı, onun yeteneklerini ulusal arenada kanıtlamasına yardımcı oldu.

2012 yılında İspanya'da düzenlenen Red Bull MotoGP Rookies Cup seçmelerini kazanarak Türkiye'nin en genç şampiyonu unvanını elde eden Razgatlıoğlu, uluslararası alanda da adından söz ettirmeye başladı. 2015 yılında Avrupa Superstock 600 şampiyonu olan genç pilot, kariyerindeki yükselişini sürdürdü.

Uluslararası Arenada Başarılar

Toprak Razgatlıoğlu, uluslararası alanda da önemli başarılar elde etti. Superstock 600'deki performansıyla dikkatleri üzerine çeken Razgatlıoğlu, Avrupa'nın önde gelen yarış pistlerinde zirveye oynadı ve birçok yarışta rekora imza attı.

Editör: Havva Andırır