Kerem Aktürkoğlu İlk 11'de olacak mı? Kızılyıldız - Benfica maçı ne zaman, nerde, saat kaçta? Kızılyıldız - Benfica maçı hangi kanalda? Kerem Aktürkoğlu İlk 11'de olacak mı? Kızılyıldız - Benfica maçı ne zaman, nerde, saat kaçta? Kızılyıldız - Benfica maçı hangi kanalda?

Başak Dikeç, milli atıcı Yusuf Dikeç'in kızı olarak adını duyurmuştur. 9 yaşında olan Başak, ortaokul öğrencisidir ve eğitimiyle ilgili olarak sosyal medya ve kamuoyunda zaman zaman yer almaktadır. Babasının Paris 2024 Olimpiyatları'ndaki başarıları, Başak'ın da ilgisini çekmiş ve onun hakkında merak uyandırmıştır.

Başak Dikeç’in Cimnastik İlgisi ve Ailesi

Başak Dikeç'in cimnastikle ilgilendiği ve bu spor dalında eğitim aldığı belirtilmiştir. Babası Yusuf Dikeç, olimpiyatlar öncesi ve sırasında Başak'ın kendisine verdiği motivasyondan bahsetmiştir. Dikeç, kızı Başak’ın kendisine "Yapabilirsin" şeklindeki cesaret verici sözlerinin, performansını olumlu yönde etkilediğini ifade etmiştir. Ayrıca, yarışma öncesinde Başak’la yaptığı konuşmanın kendisine büyük moral sağladığını belirtmiştir.

Başak Dikeç’in Babasına Verdiği Destek

Başak Dikeç, babasının performansını büyük bir heyecanla takip etmiş ve ona başarılar dilemiştir. "Babasının birinci olmasını çok istedim ve motive edici sözler söyledim" şeklindeki açıklaması, babasına verdiği desteğin ve onun başarılarını ne kadar önemsediğinin bir göstergesi olmuştur.

Editör: Havva Andırır