Merve Dizdar, Nike Well Collective etkinliğinde gerçekleşen panelde şaşırtıcı bir depresyon açıklaması yaptı. Panelde, sıra dışı spor deneyimleri, pedal partisi, yoga ve meditasyon seansları gibi etkinliklerle dolu bir gün yaşandı.

Merve Dizdar Dan Sasirtan Depres

Moderatör Melikşah Altuntaş'ın yönetiminde gerçekleşen etkileyici panelde, Cannes ödüllü oyuncu Merve Dizdar, içerik üreticisi ve müzisyen Mine Özgüle, başarılı oyuncu Ezgi Mola ile birlikte, anlık yaşama odaklanma ve ruh halini dengeleme konularını samimiyetle ele aldılar.

Üç Kız Kardeş Kanal D bugün var mı, 18 Mayıs akşam yeni bölümü yayınlanacak mı? Üç Kız Kardeş Kanal D bugün var mı, 18 Mayıs akşam yeni bölümü yayınlanacak mı?

341

Merve Dizdar, panelde yaptığı açıklamada, "Depresyon, kaygı ve melankoliyi çok seviyorum. Küçükken evcilik oyunlarımda bile hep en kötü durumda olan bendim.

Merve Dizdar 1140X641

Tabii ki gerçek hayatta böyle bir şey yoktu, ancak benim tüm evcilik oyunlarım böyleydi. Bunun doğru olduğunu iddia etmiyorum, ancak 38 yaşına geldiğimde, bu duyguların beni beslediğini ve anlık yaşamı algılamamı sağladığını düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

S F1Fbdfdfdd6783878Cfdd2Bafe89D0

Merve Dizdar'ın bu açıklaması, duyguların ve zorlukların kişisel gelişime nasıl katkı sağlayabileceği üzerine düşünmemizi sağlayacak bir perspektif sunuyor.

343