Ünlü şarkıcı Mert Demir, son zamanlarda hem şarkılarıyla hem de oyuncu Serenay Sarıkaya ile yaşadığı aşkla sıkça gündeme geliyor. İkilinin geçtiğimiz günlerde ilk kez el ele görüntülenmesi, hayranlarını heyecanlandırmıştı.

MERT DEMİR'İN O SES TÜRKİYE SERÜVENİ

Mert Demir'in gündeme gelmesinin bir nedeni de yıllar önce katıldığı O Ses Türkiye yarışması oldu. 2013 ve 2014 yıllarında Acun Ilıcalı'nın sunduğu yarışmaya katılan Demir, ilk deneyiminde jüri üyelerini etkileyememişti. Ancak 2014 yılında yaptığı performansla jüri üyelerini kendine hayran bırakmayı başardı.

İnci Taneleri'nde Cihan’ın babası üvey mi, gerçek babası kim? O gerçekle yüzleşmek zorunda… İnci Taneleri'nde Cihan’ın babası üvey mi, gerçek babası kim? O gerçekle yüzleşmek zorunda…

SOSYAL MEDYADA DEĞİŞEN GÖRÜNTÜSÜ KONUŞULDU

Mert Demir'in O Ses Türkiye'deki performansı, yıllar sonra tekrar gündeme geldi. Kullanıcılar, Demir'in o dönemki görüntülerine ve şimdiki haline bakarak değişimini konuştu. Kimileri "Daha yakışıklıymış bu haline dönsün" derken, kimileri ise "Eski hali daha iyiydi" yorumunu yaptı.

Mert Demir, müzik kariyerinin yanı sıra aşk hayatı ve geçmişteki O Ses Türkiye deneyimiyle de dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Özellikle sosyal medyada yapılan yorumlar, Demir'in hayranlarının dikkatini çekmeye devam ediyor.