Fenerbahçe, eski altyapı oyuncusu Merih Demiral'ı takıma geri döndürmek için kararlı adımlar atıyor. Mayıs ayında Demiral'a özel bir çubuklu forma gönderen kulüp, "Bazen sona ermiş gibi görünen hikâyeler hiç umulmadık anlarda yeniden hayat bulur" notuyla duygusal bir mesaj iletti. Bu hareket, Al-Ahli kulübünün Demiral'ın Fenerbahçe ile görüşmesine izin vermesiyle sonuçlandı.

Real Madrid - Espanyol maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? Real Madrid - Espanyol maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir? Real Madrid - Espanyol maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? Real Madrid - Espanyol maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir?

Geri Dönüş Yolunda Büyük Adımlar

Merih Demiral, Fenerbahçe altyapısına 2011 yılında katılmış ancak 2016'da Portekiz'e transfer olmuştu. Geçmişteki hayallerini ve Fenerbahçe'ye duyduğu özlemi dile getiren Demiral, kulübün gönderdiği özel formayı giyerek sosyal medyada duygusal bir paylaşım yapmış ve büyük beğeni toplamıştı. Bu hareketin ardından, EURO 2024'te A Milli Takım formasını da giymiş olan tecrübeli stoper, Al-Ahli kulübünden Fenerbahçe ile görüşmek için izin talebinde bulundu ve bu talep olumlu karşılandı.

Teknik Direktör Jaissle'nin Değerlendirmesi

Fenerbahçe'nin tekliflerini değerlendiren Al-Ahli teknik direktörü Matthias Jaissle, Allan Saint-Maximin, Merih Demiral ve Roberto Firmino için yönetiminden gelen önerileri inceliyor. Bu gelişmeler, Fenerbahçe'nin transfer sürecinde elini güçlendirecek nitelikte görünüyor.

Editör: Havva Andırır