Adı geçtiğimiz aylarda ünlü teknik adam Sergen Yalçın'la aşk dedikodularına karışan oyuncu Melisa Döngel, önceki akşam Bebek'te objektiflere takıldı. Ayaküstü gazetecilerle sohbet eden ünlü isim, aşk hayatının sorulması üzerine dikkat çeken bir açıklama yaptı. Melisa Döngel, "Ben bildiğiniz gibi sap, kimsesiz" diyerek aşk iddialarını yalanladı.

381-1

Sergen Yalçın ile Aşk İddiaları


Geçtiğimiz aylarda Melisa Döngel'in (24), rapçi Sefo'dan ayrıldıktan sonra gönlünü Sergen Yalçın'a (51) kaptırdığı iddia edilmişti. Alaçatı'da birlikte tatil yaptıkları öne sürülen ikilinin, yaş farkı da gündeme damga vurmuştu. Ancak, Melisa Döngel, bu iddialara net bir dille yanıt verdi ve aşk hayatının olmadığını belirtti. İddiaların ardından Sefo, Instagram hesabından kusma emojisiyle paylaşım yaparak dikkatleri üzerine çekmişti.

I-56

Bebek'te Gazetecilerle Ayaküstü Sohbet


Melisa Döngel, son olarak önceki akşam Bebek'te objektiflere takıldı. Ünlü oyuncu, gazetecilerle konuşarak menajeri ve arkadaşlarıyla birlikte yemek yediklerini söyledi. Döngel, "Şahsımıza ait yeni projelerimizin bir toplantısını yaptık. Yaz devam ediyor o yüzden yaz sonrası için net bir şey konuşamıyorum" diyerek gelecekteki projeleri hakkında bilgi verdi. "Okuduğum projeler var şu an en doğru şekilde değerlendirmeye çalışıyorum" ifadelerini kullandı.

62F09C4B4E3Fe10Df480B45A

Tatil Paylaşımları ve Projeler


Melisa Döngel, geçtiğimiz haftalarda yaptığı tatil paylaşımları hakkında, "Ben çalıştım, sinema filmi çektik. Onlar benim eski fotoğraflarımdı. Bir iki kez minnacık tatil yaptım. Orada bir sürü fotoğraf çektim, onları paylaşıyorum" diyerek güldü. Oyuncu, sosyal medyada paylaştığı tatil fotoğraflarının eski olduğunu belirterek hayranlarına samimi bir açıklama yaptı.

630F32C02225437Bbe82Ca9F

Kötü Kan' Bu Akşam Başlıyor: Ertan Saban ve Damla Sönmez Dizinin Aksiyon Dolu İçeriği ve Karakterleri Hakkında Ne Dedi? Kötü Kan' Bu Akşam Başlıyor: Ertan Saban ve Damla Sönmez Dizinin Aksiyon Dolu İçeriği ve Karakterleri Hakkında Ne Dedi?

Aşk Hayatı Hakkında Açıklamalar


Melisa Döngel, aşk hayatı sorulduğunda ise, "Hiç kimse yok. Ben bildiğiniz gibi sap, kimsesiz!" diyerek bu konuda da net bir yanıt verdi. Ünlü oyuncunun bu açıklaması, gazeteciler arasında ve sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Döngel'in yalnız olduğunu belirtmesi, hayranları arasında farklı yorumlara neden oldu.

Kirli Sepeti 636557

Tüm Bakışları Üzerinde Topladı


Röportajdan sonra taksi bekleyen güzel oyuncu, bütün bakışları üzerinde toplamayı başardı. Şık giyimi ve zarif tavırlarıyla dikkat çeken Melisa Döngel, hayranlarından ve çevredeki insanlardan büyük ilgi gördü. Gazetecilerin yoğun ilgisi altında kalan Döngel, nazik ve samimi tavırlarıyla takdir topladı.

Melisa Dongel Sutyensiz Haliyle

Melisa Döngel Kimdir?


Melisa Döngel, 18 Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğmuş Türk oyuncudur. Genç yaşına rağmen birçok başarılı projede yer almış ve geniş bir hayran kitlesi kazanmıştır. Özellikle "Sen Çal Kapımı" dizisindeki Ceren Başar karakteriyle büyük beğeni toplayan Döngel, kariyerine hız kesmeden devam ediyor. Oyunculuk yeteneği ve güzelliğiyle dikkat çeken Döngel, gelecekte de adından sıkça söz ettirecek gibi görünüyor.

Melisadongel 296298966 313486010
Melisa Döngel'in aşk hayatı hakkında yaptığı açıklamalar ve yeni projeleri hakkındaki bilgiler, hayranları ve medya tarafından büyük ilgi gördü. Ünlü oyuncunun yalnız olduğunu belirtmesi, hayranları arasında farklı yorumlara neden olurken, Döngel'in yeni projeleri de merakla bekleniyor.

Melisa Dongel 13

Melisa Döngel, başarılı kariyeri ve samimi tavırlarıyla hayranlarının sevgisini kazanmaya devam ediyor. Bu gelişmeler, televizyon dünyasında ve sosyal medyada uzun süre konuşulacak gibi görünüyor.


 

Editör: Ali Çakar