HAMSTER KOMBAT SON DAKİKA 13 Eylül 2024 Hamster Kombat günlük şifre açıklandı! Telegram Hamster Kombat günlük kombo kartları 13 Eylül 2024 HAMSTER KOMBAT SON DAKİKA 13 Eylül 2024 Hamster Kombat günlük şifre açıklandı! Telegram Hamster Kombat günlük kombo kartları 13 Eylül 2024

MasterChef Türkiye’nin son bölümünde, eleme adayı belirlenirken yarışmacılar arasında tansiyon yükseldi. Bu bölümde, Nevzat ile Onur arasındaki gerginlik, Ezgi ve Hakan arasındaki tartışmalarla birlikte programa damgasını vurdu. Ayrıca, dokunulmazlığı kazanan takım ve eleme adayı da netleşti.

MasterChef'te Nevzat ve Onur Arasında Ne Yaşandı?

MasterChef'in son bölümünde, Nevzat'ın eleme adayı gösterilmesi üzerine rahatsızlığını dile getirdi. Nevzat, moralinin bozuk olduğunu belirterek, "Bugün moralim iyi. Dün gece oylamadan sonra kırgınlık falan da olmamıştı, kırgındım sadece. Bunun geçmesini bekledim. Bu yüzden de kimseyle konuşmak istemedim. Genelde de böyle olur. Yeterince kızdığımda bir kenara çekilirim." ifadelerini kullandı. Nevzat, Ümmühan hakkında konseyde yaptığı yorumdan dolayı pişman olduğunu belirterek, Ümmühan’dan özür diledi.

Onur ise Nevzat’ın eleme adayı olarak gösterilmesinin arkasında durarak, "Ben çok hakkaniyetli davranan bir insanım. Düşünceli bir insanım. Bana göre en mantıklı hareketi yaptım. Yaptığım seçimin de sonuna kadar arkasındayım." dedi. Onur, Nevzat’ın şef olarak barbunya yemeğini doğru yapması gerektiğini vurguladı ve eleme adayı olarak onu seçmesinin mantıklı olduğunu savundu.

MasterChef Ezgi ile Hakan Arasında Neler Oldu?

Kırmızı Takım’dan Ezgi, Mavi Takım’daki Hakan ile ilgili düşüncelerini sert bir şekilde dile getirdi. Ezgi, "Biz Hakan'la o kadar farklı profilleriz ki, her söylemine 3 haftadır ağzım açık dinliyorum. Hiç sesimi çıkarmadım, benim herkese saygım sonsuz." şeklinde konuştu. Ezgi, Hakan’ın biber temizlemekle övünmesini eleştirirken, Hakan da Nigar’ın performansını sorguladı. Hakan, "Nigar abla ne yapmış uçak motoru mu?" diyerek tartışmayı alevlendirdi. Nigar da kendini savunarak, "Ben yapmadım diyorum zaten, söyledim." dedi.

Dokunulmazlık Kimde, Eleme Adayı Kim Oldu?

Bu bölümde yarışmacılar, ‘Tepsi Mantı’ yaparak düelloda karşı karşıya geldi. Mavi Takım, bu mücadeleyi kazanarak dokunulmazlığı elde etti. Bireysel dokunulmazlığı ise Kırmızı Takım’dan Emre kazandı. Sonuç olarak, eleme adayı olarak belirlenen isim Nevzat oldu. Nevzat, siyah önlüğü giymek zorunda kaldı ve eleme potasına girdi.

MasterChef Türkiye’nin bu bölümü, yarışmacılar arasındaki rekabetin ne kadar yoğun olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi. Ezgi ile Hakan arasındaki tartışma ve Nevzat’ın eleme adayı olarak gösterilmesi, programın izleyicileri tarafından yakından takip edildi.

Editör: Murat Serdar Yıldız