MasterChef 2024 sezonunda haftanın ikinci dokunulmazlık mücadelesi, bu akşam yayınlanan bölümde gerçekleşti. Kaptan Emre'nin liderliğindeki Mavi takım, ilk dokunulmazlığı kazanmıştı. Kırmızı takım ise, bu hafta ikinci dokunulmazlığı kazanarak Mavi takımdan iki isim potaya sokma hakkı elde etti. Şeflerin Laz Böreği yapmalarını istediği bu oyunda, Kırmızı takımın başarı gösterdiği ve ikinci dokunulmazlığı kazandığı belirtildi.

Bahar 17. Sezon Bölümü Eylül 2024'te Ne Zaman Başlayacak? Dizinin Yeni Sezonu Hangi Tarihte Ekranlara Dönüyor? Bahar 17. Sezon Bölümü Eylül 2024'te Ne Zaman Başlayacak? Dizinin Yeni Sezonu Hangi Tarihte Ekranlara Dönüyor?

Bireysel Dokunulmazlığın Sahibi Kim Oldu?

Haftanın bireysel dokunulmazlık mücadelesi, Mavi takım arasında gerçekleştirildi. Şefler tarafından yarışmacılardan Küba Sandviç hazırlamaları istendi. Yapılan tadımlar sonucunda, geceyi en iyi tabakla tamamlayan isimler arasında Kaan, Beril, Semih, Kerim ve Murat Can yer aldı. Bireysel dokunulmazlık ise, son ikiye kalan Kerem ve Semih arasında verildi. Bu mücadelenin galibi Kerem oldu.

66B3Dfc1481B65014B08F6Fc

3. ve 4. Eleme Adayları Kimler Oldu?

İkinci dokunulmazlık oyunu sonrası, eleme potasına giren isimler belirlendi. Kerem, performans değerlendirmesi sonucu Beyza’yı eleme adayı olarak belirledi. Beyza, bu durumu performansına dayandırarak beklendiğini ifade etti. Takım oylamasında ise en fazla oyu alan isim Murat Can oldu ve haftanın dördüncü eleme adayı olarak belirlendi. Eleme adayları, bu hafta yapılacak olan eleme gecesinde yarışmanın kaderini belirleyecek.

Editör: Havva Andırır