MasterChef Türkiye'nin heyecanla beklenen ana kadrosunda 15. yarışmacı sonunda belli oldu. Elemelerin hız kesmeden devam ettiği yarışmada, toplamda 20 kişilik kadro tamamlanana kadar seçmeler sürecek. Peki, MasterChef'te 15. yarışmacı kim oldu ve elemelerde neler yaşandı?

MasterChef Türkiye 2024 Mehmet Şef Yarışmacıları Durdurdu: Çift Tadım Uyarısı

Mehmet Şef, yarışmanın kritik anlarından birinde bir anda seslenerek tüm yarışmacıları durdurdu. "Herkes dursun, çift tadım var" diyen Mehmet Şef, yarışmacı Nico'yu uyardı. Çift tadım hatası yapan Nico'nun morali bozuldu. Ancak, şefler ona daha 5 dakika süresi olduğunu belirterek yeniden başlamasını istedi.

Sdf Masterchef 8

MasterChef Türkiye 2024 Somer Şef'ten Leyla'ya Yaratıcılık Sorusu

Somer Şef, yarışmacılardan Leyla'ya yaratıcılık konusunda neler öğrendiğini sordu. Leyla, "Şefim, yaratıcılık konusunda aslında en başından beri söylediklerinizi anladım ama uygulamakta zorlandım. Ancak, verdiğiniz ürünlerden farklı soslar, püreler ve çıtırlar çıkarmayı öğrendim" şeklinde yanıt verdi.

Çılgın Sayısal Loto Çekiliş Sonuçları Son Dakika: 14 Eylül 2024 Çılgın Sayısal Loto'da kazanan numaralar ile Çılgın Sayısal Loto sonuçları sorgulama ekranı! Çılgın Sayısal Loto Çekiliş Sonuçları Son Dakika: 14 Eylül 2024 Çılgın Sayısal Loto'da kazanan numaralar ile Çılgın Sayısal Loto sonuçları sorgulama ekranı!

Masterchef Türkiye 2024Somer

MasterChef Türkiye 2024 Nigar'ın Pes Etmeyen Tavrı

Danilo Şef, yarışmacılardan Nigar'a duygu ve düşüncelerini sordu. Nigar, "Pes etmiyorum. Buraya tecrübemin üzerine bilgi almaya geldim. Sizlerin verdiği bilgiler çok değerli, burada çok farklı bir eğitim alıyorum" dedi.

Masterchef Türkiye 2024Erim

MasterChef Türkiye 2024 Erim'in Kararlılığı

Yarışmacılardan Erim, yaşadıklarını şu sözlerle ifade etti: "Tam yaklaşıyorum, önlük avuçlarımdan kayıp gidiyor. Bugün tamamen yemeğime odaklandım. Artık tek bir kurşunum kaldı, önlüğü alıp yukarı çıkacağım."

Masterchef Türkiye 2024..

MasterChef Türkiye 2024 Somer Şef'ten Astarlı Sütlaç Bilgilendirmesi

Yarışmacılar astarlı sütlaç tatlısı için mücadele ederken, Somer Şef bu tatlının püf noktalarını anlattı. Sütlacın ve zerdenin ayrı yapılması gerektiğini, ikisinin de soğutularak hazırlanmasının önemli olduğunu belirtti. Ayrıca, yoğunluk ve sıcaklığın tatlı yapımında kritik olduğunu vurguladı.

Masterchef Türkiye 2024Nigar01

MasterChef Türkiye 2024 15. Yarışmacı Nigar Oldu

MasterChef Türkiye'de ana kadroya seçilen 15. yarışmacı Nigar oldu. Yarışmanın heyecanı, kalan 5 yarışmacının belirlenmesiyle devam edecek.

Masterchef Türkiye 2024Nigar

Editör: Murat Serdar Yıldız