MasterChef Türkiye'nin heyecan dolu kaptanlık oyunu, bu hafta baklava yapma teması etrafında şekillendi. Yarışmacılar, bu özel görevde en başarılı baklavayı hazırlamak için kıyasıya bir mücadele verdiler. Şeflerin değerlendirmeleri sonucunda, Zübeyde en iyi baklavayı yaparak bu haftanın Mavi Takım kaptanı olmaya hak kazandı. Zübeyde'nin mükemmel performansı, ona kaptanlık unvanını ve dokunulmazlığı kazandırdı.

MasterChef Mavi Takım Kaptanı Kim Oldu?

Mavi Takım kaptanı olarak seçilen Zübeyde, baklava yapma konusundaki başarısıyla öne çıktı. Şeflerden tam puan almayı başaran Zübeyde, bu başarısıyla Mavi Takım'ı yönlendirecek ve takımıyla birlikte stratejilerini belirleyecek.

66E0Add52524D734D9649F6E

MasterChef Kırmızı Takım Kaptanı Kim Oldu?

Mavi Takım kaptanı olan Zübeyde, Kırmızı Takım kaptanını da belirlemekle yetkili oldu. Yapılan değerlendirmelerin ardından, Kırmızı Takım'ın kaptanı olarak Akın seçildi. Akın, Kırmızı Takım'ın lideri olarak, takımının performansını artırmak için gerekli stratejileri geliştirecek.

66E0Add52524D734D9649F70

MasterChef Mavi ve Kırmızı Takım Yarışmacıları Kimler?

Mavi Takım'ın yarışmacıları şu şekilde sıralanıyor:

Zübeyde (Kaptan)
Alper
Emre
Onur
Eda
Şirin
Yudum
Beyza
Nigar
Hakan

Fazıl Say’dan Ahmet Çakar’a Sert Sözler: İdil Bilgen’e Yapılan Eleştiriler Haksız mı, Destek Mesajının Arkasında Ne Var? Fazıl Say’dan Ahmet Çakar’a Sert Sözler: İdil Bilgen’e Yapılan Eleştiriler Haksız mı, Destek Mesajının Arkasında Ne Var?

66E0C1Bb2524D734D9649Fcb

Kırmızı Takım'ın yarışmacıları ise:

Akın (Kaptan)
Semih
Kerem
Kaan
Nevzat
Muratcan
Ezgi
Beril
Erim
Ayşe

Kırmızı Takım Yarışma

Geçen Haftanın Eleneni Kim Oldu?

Geçen hafta MasterChef'te veda eden isim ise Zeynep oldu. Şeflerin değerlendirmelerinde en düşük puanı alan Zeynep, yarışmaya veda etti. Gözyaşları içinde duygularını ifade eden Zeynep, "Okul gibiydi, çok şey öğrendim, hepinize çok teşekkür ederim," dedi. Zeynep, duygusal bir şekilde ayrıldığını belirterek, MasterChef serüveninden kazandığı deneyimlere teşekkür etti.

66E0A08C2524D734D9649F05

Editör: Havva Andırır