MASTERCHEF TÜRKİYE 2024 KAPTANLIK OYUNUNU KİM KAZANDI? MasterChef'te  kaptan kim oldu 2024? MasterChef mavi ve kırmızı takım kaptanı kim oldu?

MasterChef Türkiye'de yeni haftanın ilk heyecanı kaptanlık oyunu ile başladı. Yarışmacılar, tezgah başında şeflerin verdiği özel bir tarif olan 'Al Beni Yukarı Tiramisu'yu en iyi şekilde hazırlamak için kıyasıya mücadele etti. Danilo Şef'in özel tarifi ile yarışmacılar yeteneklerini sergiledi ve haftanın mavi takım kaptanı olmak için ellerinden geleni yaptılar.

MasterChef Türkiye 27 Ağustos 2024 Mavi Takım Kaptanı Kim Oldu?

Kaptanlık oyunu sonucunda en iyi tabağı hazırlayan yarışmacı Hakan oldu ve mavi takım kaptanlığı unvanını kazandı. Hakan, bu başarısı ile hem takımına liderlik etme hem de karşı takımın kaptanını seçme hakkını elde etti.

ON NUMARA SONUÇLARI SON DAKİKA: 13 Eylül 2024 On Numara çekilişinde büyük ikramiye kazandıran numaralar hangileri? ON NUMARA SONUÇLARI SON DAKİKA: 13 Eylül 2024 On Numara çekilişinde büyük ikramiye kazandıran numaralar hangileri?

Takım kaptanı olarak stratejik bir hamle yapması gereken Hakan, kırmızı takım kaptanı olarak Beril'i seçti.

MasterChef Türkiye 27 Ağustos 2024 Kırmızı Takım Kaptanı Kim Oldu?

Hakan'ın seçimi ile kırmızı takım kaptanı olarak belirlenen Beril, bu hafta rakip takımı yönetme görevini üstlendi. Kaptanlar, sırayla kendi takımlarına yarışmacıları seçerek takımlarını oluşturdular. Bu süreçte her iki kaptan da yetenekli ve uyumlu yarışmacıları seçmeye özen gösterdi.

MasterChef Türkiye 27 Ağustos 2024 Mavi ve Kırmızı Takımlar Nasıl Oluştu?

Mavi takım kaptanı Hakan’ın liderliğindeki mavi takımda şu yarışmacılar yer alıyor: Eda, Kaan, Semih, Nevzat, Kerem, Alper, Ayşe, Zübeyde ve Zeynep. Kırmızı takım kaptanı Beril’in seçtiği yarışmacılar ise Muratcan, Onur, Şirin, Emre, Nigar, Beyza, Akın, Ezgi ve Çağlar oldu. Her iki takım da güçlü ve yetenekli yarışmacılardan oluşuyor, bu da ilerleyen haftalarda kıyasıya bir mücadele olacağının sinyalini veriyor.

MasterChef Türkiye 2024 Geçen Hafta Kim Elendi?

Geçen haftanın eleme oyununda, yarışmacılardan Ümmühan, şeflerin beklentilerini karşılayamayan tabağı nedeniyle MasterChef'e veda etmek zorunda kaldı. Yarışmanın her geçen hafta daha da zorlaşmasıyla birlikte, kalan yarışmacılar, yeteneklerini ve azimlerini ortaya koyarak MasterChef Türkiye’de kalmak için mücadele etmeye devam edecekler.

Editör: Murat Serdar Yıldız