Esra Erol’da Canlı Yayında İtiraf Şoku: Sibel Apaydın’dan Eşiyle İlgili Ağızları Açık Bırakan Açıklamalar Esra Erol’da Canlı Yayında İtiraf Şoku: Sibel Apaydın’dan Eşiyle İlgili Ağızları Açık Bırakan Açıklamalar

MasterChef Türkiye'de 20 Ekim 2024 tarihinde gerçekleştirilen eleme mücadelesi, izleyicileri ekran başına kilitledi. Haftanın son gününde belirlenen 7. eleme adayı, yarışmanın heyecanını bir kat daha artırdı. Peki, MasterChef'te bu hafta eleme potasına giren son aday kim oldu?

MasterChef'te 7. Eleme Adayı Kim Oldu?

Yarışmanın bu bölümünde eleme adayını belirlemek için bireysel yarış gerçekleştirildi. Jüri üyeleri Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna’nın değerlendirmeleriyle yarışmacılar, eleme potasına girmemek için kıyasıya mücadele etti. Konuk şef Ali Çuhadar'ın MasterClass’ı ile sunulan Maraş yöresine ait “eli böğründe” yemeği, yarışmanın ilk etabında yapıldı. Bu aşamada en başarılı olan yarışmacılar, eleme potasından kurtulmayı başardı.

67141B485D79991B830A7776

İlk Etabı Geçen Yarışmacılar Kimler?

İlk etabı başarıyla tamamlayan yarışmacılar arasında Şirin, Eda, Semih, Beyza ve Kaan yer aldı. Bu beş isim, elde ettikleri başarıyla eleme potasına girmeyi başardılar. Ancak ilk etabı geçemeyen diğer yarışmacılar, ikinci etaba kaldı ve eleme potasına girmemek için yeniden yarıştılar.

İkinci Etapta En Kötü Yemek Kimden Geldi?

İkinci etapta yapılan yemekler arasından en kötü performansı sergileyen yarışmacı ise Alper oldu. Bu sonuç, Alper’in 7. eleme adayı olarak potaya girmesine sebep oldu. MasterChef Türkiye'nin izleyicileri, Alper’in ilerleyen bölümlerde nasıl bir performans sergileyeceğini merakla bekliyor.

671421A15D79991B830A778E

Haftanın Eleme Adayları Kimler?

Bu hafta eleme potasında bulunan diğer yarışmacılar şu şekilde sıralanıyor:

Onur
Eda
Nigar
Akın
Nevzat
Emre

Editör: Havva Andırır