MasterChef'te 19. Yarışmacı Kim Oldu? Ana Kadroya Giren Son İsim Kim, Ana Kadro Kaç Kişi Olacak?

MasterChef 2024 yarışmasında ana kadro seçmeleri hız kesmeden devam ediyor. Toplamda dört grupta yarışmacı adayları, şeflerin karşısına çıkarak lezzetli tabaklar hazırlıyor. İlk üç gruptan ana kadroya seçilen 15 isim kesinleşmiş durumda ve şimdi sıra dördüncü ekibe geldi. Ana kadro mücadeleleri için sadece bir önlük kaldı. Bu nedenle "MasterChef 19. yarışmacı kim oldu?" sorusu büyük merak uyandırıyor. İşte 2 Ağustos MasterChef ana kadrosuna dair detaylar...

Narin Güran Cinayetinde Yeni Gelişme: Yüksel Güran’ın Görüntüsü Ortaya Çıktı! Cinayetle İlgili Aile İçi Soruşturmada Hangi Detaylar Gündeme Geldi? Narin Güran Cinayetinde Yeni Gelişme: Yüksel Güran’ın Görüntüsü Ortaya Çıktı! Cinayetle İlgili Aile İçi Soruşturmada Hangi Detaylar Gündeme Geldi?

Masterchef Türkiye199199

MasterChef'te Ana Kadroya Giren 19. İsim Kim?

MasterChef 2024 yarışmasında 19. yarışmacı olabilmek için tezgah başına geçen adaylar, ilk etapta tahin ile yaratıcı tabaklar hazırladılar. Bu etapta başarılı olan isimler ikinci aşamaya geçmeye hak kazandı ve hünerlerini sergilediler.

Masterchef Türkiye880080808

MasterChef'te İkinci Etaba Kimler Geçti?

İkinci etaba geçen yarışmacılar; Kerem, Mehmet, Nevzat, Sercan ve Sevim oldu. Bu beş yarışmacı, ikinci etapta 'Şıhıl Mahşi' yemeğini hazırladılar. Şefler, yarışmacıların hazırladığı tabakları değerlendirdi ve ikinci turda tabakları en iyi bulunan isimler; Mehmet, Nevzat ve Kerem oldu.

Masterchefanakadro977979978

MasterChef'te 19. Yarışmacı Kim Oldu?

İkinci tur değerlendirmelerinde Nevzat üçüncü, Mehmet ikinci olurken, 19. yarışmacı ise Kerem seçildi. Böylece Kerem, ana kadroya giren 19. yarışmacı olarak büyük bir başarıya imza attı.

Masterchef19.Yarışmaffff

MasterChef 2024 Ana Kadro Yarışmacıları

Toplamda 20 kişi olacak ana kadroya şu ana kadar dahil olan isimler şöyle:

  1. Zeynep
  2. Hakan
  3. Onur
  4. Ümmühan
  5. Deniz
  6. Çağlar
  7. Serhat
  8. Alper
  9. Ayşe
  10. Beril
  11. Semih
  12. Eda
  13. Muratcan
  14. Zeynep
  15. Nigar
  16. Beyza
  17. Emre
  18. Kaan
  19. Kerem

Masterchef19.Yarışma

MasterChef 2024 Ana Kadrosunda Son Durum

MasterChef 2024 sezonunda ana kadro yarışında sona yaklaşılıyor. Şefler, dördüncü gruptan seçilecek son bir yarışmacı ile ana kadroyu tamamlayacak. Gözler şimdi bu büyük rekabete çevrilmiş durumda. Ana kadroya girecek son isim, büyük bir merak konusu olmaya devam ediyor.

MasterChef yarışmasında ana kadro seçmeleri her geçen gün daha da heyecanlı bir hale geliyor. Şeflerin değerlendirmeleri sonucunda seçilecek son yarışmacı ile ana kadro tamamlanacak ve büyük rekabet başlayacak. MasterChef 2024 sezonu, şimdiden büyük bir heyecan ve ilgiyle takip ediliyor.

Editör: Murat Serdar Yıldız